Gör din IT-karriär hos oss!


Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.  På vår anläggning i Trollhättan är vi sammanlagt 100 anställda. Vår utvecklingsavdelning består av totalt ca. 70 personer. På mjukvaruavdelningen arbetar ca. 40 teknikintresserade personer fördelat på sex team och på vår datautvecklingsavdelning hittar du ca. 30 personer, även där i sex olika team. Det går bra för Autocom och därför söker vi löpande efter fler likasinnade som vill utvecklas tillsammans med oss.
 

LEDIGA TJÄNSTER

 

 

LEDIGA JOBB

Livet som utvecklare hos Autocom
 


EN NY NIVÅ INOM FORDONSDIAGNOSTIK

Autocom har utvecklat världsledande diagnostikverktyg för bilar, lastbilar, trailers och bussar sedan 1991. Vi har byggt upp en omfattande bank av rådata som gör det möjligt att snabbt och enkelt felsöka tiotusentals olika fordonsmodeller. Nu tar vi vårt erbjudande till nästa nivå genom att paketera specifikt utvald fordonsdata som fyller våra kunders affärslösningar med rätt innehåll.

 

 


SPECIFIK FORDONSDATA GER NYA LÖSNINGAR

Autocom erbjuder en helt unik bank med rådata från tusentals bil- och lastbilsmodeller. Det gör att vi kan paketera och leverera specifikt utvald fordonsdata, som tar framtida produkter och tjänster till nästa nivå. Tillsammans hittar vi koderna till gränslösa möjligheter.

 

 

 

Vad vi erbjuder

arbetskompisar

Du får härliga kollegor och blir en del av ett team med bra sammanhållning och god laganda.
 

 

teknik

Det går att jobba med många olika tekniker, både nya och etablerade. Det gör att det finns möjlighet att jobba inom många olika områden, och att du utvecklas i din roll.
 

Ersättning

Vi har marknadsmässiga löner och extra pensionsavsättningar.  Vi bjuder på mobiltelefon som du även får använda privat.
 

Friskvård

Det är viktigt att de som väljer att jobba hos oss mår bra. Därför har vi friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme / vecka för att du skall hinna med att ta hand om dig själv.

FLEXTID

Vi har flextid för att våra anställda skall få möjlighet att anpassa livet och arbetet till en bra balans. 
 


 

UTVECKLING

Vi har tillgång till ett stort utbud av webbaserade utbildningar viket alla uppmuntras till att ta del av löpande. Detta kompletteras med fysiska utbildningar efter individuella önskemål och behov.

 

 

Magnus Wik
Avdelningschef, Platform

Jag har jobbat på Autocom sen 2004 och jag får fortfarande utmaningar hela tiden. Det är ett brett och omväxlande arbete, det blir inte så enformigt. Jag har under åren fått chans att testa på många olika saker. Jag har turen att ha hittat en teknikfokuserad arbetsplats på hemmaplan där jag också utmanas och utvecklas - det gör att jag trivs.

Autocom är en arbetsgivare som förstår värdet av att ha medarbetare som mår bra. Något jag verkligen uppskattar och använder mycket, är att företaget bjuder på en friskvårdstimme varje vecka, det gör att jag får till vardagsträningen som kan vara svårt att passa in i livet annars. 

Jag gillar flexibiliteten vi har här på Autocom, man kan anpassa arbetsdagen så att det passar in i livssituationen. Vår flextid  är något som många av våra medarbetare värderar högt. 

Mixen av kompetenser och personligheter i våra olika team leder till en bra helhet och arbetsmiljö. Jag upplever att vi har en trevlig stämning och ett lättsamt sätt.  Vi jobbar i agila utvecklingsprojekt, både stora och små. Det är ett fritt arbete men även fokus på samarbete, man lämnas inte ensam. Jag tycker det är lätt att trivas här.

 

 

CORE DIAGNOSTIC SOFTWARE

Core Diagnostic Software är det team som utvecklar mjukvara för den diagnosmodul som utgör kärnan för flera av Autocoms produkter. Dessa moduler skickas sen vidare till de andra teamen som bygger vidare och skapar produkter.

 

 

Patrik Karlsson
Teamledare

 

Autocom är en arbetsplats med ett flexibelt och omväxlande arbete som karaktäriseras av ett tydligt fokus på teknik och innovation.

Företaget både uppmuntrar och ger möjlighet till personlig utveckling. Jag gillar att kunna följa produkten genom hela utvecklingsprocessen och det får jag göra här.

Inom teamet har vi högt i tak och acceptans mot varandra. Som teamledare är det viktigt för mig att alla teammedlemmar känner delaktighet i det vi gör. Detta är viktigt då vi har många beroenden mot andra team.

 

 

Anders Rydell
Mjukvaruutvecklare

 

Jag har arbetat på Autocom sedan augusti 2018. Det är min fjärde arbetsgivare inom IT sedan 1984 då jag började på dåvarande Volvo Flygmotor i Trollhättan.

Autocom har för mig varit en arbetsgivare som ger bra möjligheter till flexibel arbetstid, friskvård, utbildning och stimulerande arbetsuppgifter. Utvecklingen av programvaror som stöder kärnverksamheten sker i väl definierade team som känns prestigelösa och har bra dialog.

Givetvis har nuvarande situation med en pandemi, påverkat situationen, men även nu har Autocom känts som en ansvarstagande och stabil arbetsgivare. 

Vårat arbete bedrivs i Scrum med sprintar som avslutas med en review och en retrospective och vi får chansen att se framtidens diagnoslösningar växa fram.

Jag kan varmt rekommendera Autocom som arbetsgivare och Trollhättan som arbetsplats.

 

APPLICATION TEAM

Application Team utvecklar applikationslagren och de olika produkterna. I flera av produkterna används samma core-bas som sedan utvecklas till flera olika slutprodukter. Det sker en hastig utveckling och det planeras hela tiden för nya, förbättrade produkter.

 

 

Martin Lindblom
Teamledare

 

I teamet har vi en lättsam stämning och det är lätt att komma in som ny. Det är lätt att hitta kollegor som vill vara med på aktiviteter utanför jobbet, såsom afterwork eller liknande. Som ny i teamet bör man ha teamkänsla, vara öppen och nyfiken. I mitt team delar man gärna med sig av sina kunskaper.

En stor utmaning vi har är att det är svårt att testa GUI-kod på ett bra sätt. Vi försöker hålla isär GUI och logik så mycket som möjligt för att kunna testa dessa delar separat. En annan utmaning är att vi tidigare varit utsatta för piratkopiering och nu aktivt jobbar med en dongellösning där allt vi bygger går igenom en krypteringsprocess innan release. Det gör att vi måste tänka på vad som måste skyddas och vad vi kan låta vara oskyddat.

Jag försöker alltid lyssna på hur teamet vill ta sig an problem. Har de förslag på nya tekniker så diskuterar vi det tillsammans och ser vilka fördelar vi kan få ut av det. Om det är praktiskt att införa och alla får en liten kick av att arbeta med den nya tekniken så ser jag det som en klar fördel. Som en del i ett litet företag är det också relativt lätt att komma med egna idéer på antingen produktförbättringar eller små hjälpprogram för det ena och det andra och sedan även få utrymme att förverkliga sin idé.

Autocom är en arbetsplats med högt i tak där alla pratar med alla. Företaget andas friskvård. Det går alltid att ansluta till en grupp som ska göra något på lunchen. Autocom är ett stabilt och roligt företag att jobba på där det anordnas mycket aktiviteter. Vi har t.ex. familjedagar med bl.a. hoppborg där alla kan ta med sina familjer. Många har barn och det brukar vara uppskattat. Andra aktiviteter vi haft är bl.a. bussresor för dagsturer till skidanläggningen Branäs.

 

 

Christoffer Guilotte
Mjukvaruutvecklare

 

Jag gick utbildningen Datateknisk Systemutveckling på Högskolan Väst och började direkt jobba på Autocom. Jag sökte tjänsten dels på grund av bekvämligheten att slippa pendla till Göteborg, men också för att så snabbt som möjligt komma ut i arbetslivet som nyutexaminerad. Jag har varit anställd i 7 år på Autocom.

Att jobba på Autocom uppfattar jag som väldigt välkomnande i sättet mellan de anställda och i hur man hanterar nya förslag. Jag har aldrig fått uppfattningen att mina idéer och tankar får direkt avslag, utan man får bra utrymme att diskutera sig fram till bra lösningar.

Vi har en mycket god stämning i vårt Team. Det finns inget ämne som inte går att diskutera, såväl jobb som annat. Även fast det kan vara dagar som är stressiga och alla är djupt i sin egen uppgift finns det alltid möjlighet för en hjälpande hand.

Något av det bästa är delaktigheten, stämningen och i många fall arbetsuppgifterna som har med nya features att göra. Att ständigt utvecklas och få ny inspiration är också något som är otroligt stimulerande i jobbet som mjukvaruutvecklare. Ytterligare fördelar är fokusen på de anställdas välmående, där vi har tillgång till en friskvårdstimma varje vecka som vi kan utnyttja till valfri fysisk aktivitet och även ett friskvårdsbidrag.

 

ONLINE DIAGNOSTIC SERVICES

I Online Diagnostic Services utvecklar webbtjänst- och telematiklösningar. Genom att utnyttja de moduler som redan finns och applicera dem på annat sätt bygger Online Diagnostic Services vidare på lösningarna. 

Teamledare: Martin Lindblom 
Läs mer från Martin under Application Team

 

 

Emanuele Augurusa
Mjukvaruutvecklare

 

Jag kommer från Italien och jag flyttade till Sverige för 10 år sen. Efter flytten pluggade jag en hel del här i Sverige och sedan var jag på en jobbintervju på Autocom och från första början fick jag en känsla av att jag hade träffat snälla, kompetenta och fina människor. Jag minns att, efter första träffen, så ville jag jobba på företaget. Jag tycker fortfarande, efter 4 års anställning,  att det är jättebra att jobba på Autocom, det är ännu bättre nu än efter mitt första intryck! Jag blev överraskad av mina kollegor, hur mycket jag kunde lära av dem och vad lätt det är att kommunicera med alla. Vi tycker alla det är viktigt att sprida kunskap för att bli ett starkare team.

Det som jag har hittat hos Autocom är en vänlig arbetsmiljö och jag behöver inte vara rädd att ställa frågor till kollegor eller chefer. Företaget välkomnar innovationer och att vi tar fram nya idéer och koncept. Känslan av att jobba tillsammans och att alla är aktiva i verksamheten på Autocom är viktig. Det finns möjlighet att utvecklas med nya tekniker och det finns också lite tid för att experimentera med nya saker på egen hand, vilket betyder att det inte måste vara direkt kopplat med vardagliga jobbet, vilket jag tror är viktigt för att förbättra våra produkter.

Autocom är ett familjeföretag, man känner sig trygg och vi förstår att vi behöver varandra. Jag har två barn och jag har aldrig problem att spendera tid med dom (om jag inte har viktiga uppgifter att slutföra) eller jobba korta dagar för att hämta barnen från dagis/skolan. När jag har något problem (på jobbet eller privat) kan jag prata med min närmaste chef och vi hittar alltid en lösning.
Autocom ger inte bara ett fint jobb med uppgifter som passar mig, jag får en lugn, trygg och bra arbetsgivare samt kollegor som stöttar mig när jag behöver det.

 

 

Alexander Haglund
Mjukvaruutvecklare

 

Jag läste en treårig utbildning som systemvetare på Högskolan Väst. Efter studierna fick jag jobb som systemutvecklare på ett företag i Göteborg. Jag jobbade där i drygt tre år innan jag sökte mig till Autocom. Nu har jag varit här i åtta år. 

Autocom är ett familjärt företag. Man bli väldigt väl omhändertagen som anställd. Jag tror att det är huvudanledningen till att så många stannar kvar länge som anställda på Autocom.

Stämningen i mitt team är mycket god. Vi tror på samarbete och kommunikation. Alla ska känna sig lika delaktiga och vi som är mer erfarna försöker alltid föra över vår kunskap till dom som är mindre erfarna. Det är vad vi levererar som team som är viktigt snarare än vad varje individ har gjort.

När vi kommer in på morgonen synkar vi ihop oss med kollegorna om vad vi jobbar med för tillfället. Är det någon som har några frågor så lyfter vi dom. En vanlig dag består i regel av mestadels utvecklingsarbete framför datorn. Vi växlar mellan att jobba i grupp eller ensam efter behov. 

Man lär sig mycket på jobbet och utvecklas hela tiden som yrkesman. Vi tittar mycket på dom senaste teknikerna inom vårt område och försöker anpassa oss efter rådande industristandarder. Du får chansen att utvecklas och prova på mycket moderna ramverk och tekniker. 

 

CORE DEVELOPMENT TOOLS

Verktygen används främst av Data Team som använder programmen för att effektivt kunna utföra sitt dagliga arbete och säkerställa kvalitet på den data som används i Autocoms produkter

 

 

Helena Kling
Teamledare

 

Jag har arbetat som systemutvecklare och projektledare sedan 1998, då främst inom lagerlösningar och automation. Då jag även arbetat på Autocom tidigare valde jag 2018 att återvända då de erbjuder en bra kombination av härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter med hårdvarunära programmering, där jag får delta i hela utvecklingskedjan, från beställning till leverans. 

Jag tycker att Autocom är en bra arbetsgivare med fokus på balans och välmående, samt har en unik intern, prestigelös stämning mellan alla anställda. Vi har en mycket god stämning i teamet med en härlig jargong, där det är högt i tak och ett gott samarbete. 

Stundtals varierar dagarna väldigt mycket och den ena dagen är inte den andra lik, vilket jag tycker är en av fördelarna. Det ger omväxlande arbetsuppgifter och man bjuds på nya utmaningar. Det är inspirerande och utmanande arbetsuppgifter där min och teamets kompetens kommer till sin rätt och där vi även har möjlighet att utvecklas.

Jag känner mig lyckligt lottat att ha arbetsuppgifter och kollegor jag trivs med på hemmaplan, vilket möjliggör bra balans mellan jobb och privatliv.

 

 

Anders Andréen
Mjukvaruutvecklare

 

Jag läste till systemutvecklare på Högskolan Väst och var färdig 2020. Jag har arbetat på Autocom som junior utvecklare sedan våren 2021. 

Varje dag lär jag mig något nytt och min respekt för allt det kunnande och den erfarenhet som finns i företaget bara växer.

Vårt team utvecklar och underhåller ett antal interna verktyg som mest används av folk i huset. Vi jobbar med både nya och gamla tekniker, både backend och frontend. Utveckling och underhåll sker alltid i samråd med de som ska använda lösningen och tillsammans tar vi fram den lösning som funkar bäst för dem. Detta att få arbeta så nära användarna är en av de saker jag älskar mest med Autocom. 

Autocom gör just nu en satsning att förfina våra agila metoder och principer, bland annat genom Scrum. Det är jättespännande att få vara med i detta arbete och se hur vi får möjlighet att förbättra vårt arbete och förhållningssätt ytterligare.

Jag upplever att hela företaget genomsyras av respekt för och omsorg om varandra. Vi hjälps alla åt att få våra livspussel att gå ihop så att vi kan må bra och prestera utan att köra slut på oss.

 

CORE SERVICES

Core services fokuserar på utveckling av grundläggande tjänster för verksamheten och produkterna. Teamet är indelat i två grupper varav den ena fokuserar på att utveckla tjänster och den andra har sitt fokus på infrastrukturen.

 

 

Johan Forsell
Teamledare

 

Jag har arbetat på Autocom sedan hösten 2015. Jag var tidigare delägare i ett konsultbolag, och jobbade som konsult. Mina arbetsuppgifter hos de klienter vi hade var väldigt varierande. 

Stämningen i teamet skulle jag säga är mycket bra. Öppen, respektfull och ödmjuk.

En typisk dag för mig personligen brukar börja med att jag går igenom mail, och ser över dagens kalender för att skapa mig en bild över hur dagen kommer att se ut. Vi brukar sedan ha korta projektmöten och efter att dagen är planerad så tar man tag i sina utvecklingsuppgifter, om det så gäller test, nyutveckling, underhåll, buggrättning, design eller dokumentering. Vi samarbetar tätt med övriga i teamet, och ofta med andra team i större projekt.

Det mest stimulerande med jobbet är de otaliga utmaningar man stöter på och tar sig igenom både själv, i teamet och som ett helt företag.

De främsta fördelarna med Autocom är det sociala och att alla på företaget har stor möjlighet att få vara med och tycka till. Flexibla arbetstider är också en stor fördel då man som jag har några små därhemma.

 

 

Hiba Chaath
Mjukvaruutvecklare

 

Autocom är en underbar arbetsplats. Som junior programmerare ger det dig allt stöd du behöver för att utveckla dig själv. Det är en välkomnande plats med stödjande kollegor.

I Core teamet arbetar vi i små grupper från 3-4 utvecklare. Varje team ansvarar för ett eller flera projekt, vi använder Agile som en metod för projektledning.

Det viktigaste här är att vi alltid försöker hålla oss uppdaterad med de senaste teknikerna. Det är inte bara en drivkraft för ny teknik, vi bryr oss om projektets sammanhang. Detta håller oss motiverade att försöka lära oss nya saker varje dag. Vi uppmuntras att vara öppna och drivna.

Som programmerare ger företaget oss friheten att välja vår egen väg. På Autocom bryr de sig om de anställda, inte bara som anställda, utan som vänner och partners. Jag hade bara turen att hitta en sådan plats.

 

HARDWARE TEAM

I Autocoms Hardware Team jobbar vi med allt från mekanik och elektronik till embedded mjukvaruutveckling. Det förekommer mycket kontakt med både interna och externa kunder då hårdvaran är ett vanligt förekommande byggblock i den slutgiltiga produkten.

 

 

Martin Larsson
Teamledare

 

Vi är ett produktutvecklande företag med mycket kunniga medarbetare där den enskilde medarbetaren har goda möjligheter att påverka sin egen arbetsdag men även företagets utveckling. Autocom är ett företag där man kan utvecklas inom sina tekniska kompetenser men även inom olika former av projektledning eller teamledning. Jag försöker vara en ledare som förstår de utmaningar vi har och som stöttar teamet att leverera bästa möjliga output. 

Vi står ständigt inför nya utmaningar då vi är påverkade av de förändringarna bilbranschen ständigt genomgår. Det innebär att vi hela tiden måste hitta kreativa lösningar för att kunna erbjuda våra slutkunder ett effektivt och lättanvänt verktyg.

Branschen står inför många förändringar. Moderna bilar blir allt mer komplexa och allt större krav ställs på hänsyn till miljöpåverkan. Detta leder till att det blir ännu viktigare att bilarna kan repareras på ett effektivt och korrekt sätt. Där har vi ett stort ansvar att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vi försöker hålla oss informerade om vad som händer runt om oss genom många olika kanaler. Genom att säkerställa att vi har engagerade och kunniga medarbetare kan vi möta kommande  förändringar och utmaningar.

Autocom ser värdet i sina medarbetare och är måna att de mår bra och fungerar bra tillsammans i teamen. Vi är måna om att det finns en balans mellan arbetet och fritid.

Hardwareteamet är ett litet team som har jobbat länge tillsammans. Vi har mycket god sammanhållning och kompletterar varandra på ett bra sätt. Teknikintresset är stort hos oss alla i Hardwareteamet vilket vi tror är en förutsättning för att stå ut med att jobba tillsammans med oss.

 
 

Niclas Hedlund
Hårdvaruutvecklare

 

Mitt sedan barnsben brinnande elektronik- och fordonsintresse gjorde att jag efter att ha läst elektronik på gymnasiet och ett års fordonselektronik på Komvux sökte mig till Autocom då dom verkade arbeta inom mitt intresseområde. Nu har jag jobbat här i 14 år. Jag började som diagnosutvecklare i något år men bytte sedan avdelning till hårdvarugruppen då det blev en tjänst ledig.

Autocom är ett kul företag att arbeta på då vi har ”allt under samma tak”. Vi har allt ifrån elektronikkonstruktion & mjukvaruutveckling till support och säljare. Det gör att man kan få en helhetssyn på produkterna.

Stämningen i mitt team är helt underbar. Vi är ett härligt gäng som aldrig har tråkigt tillsammans, vi kompletterar varandra bra och hjälper varandra när det behövs. En vanlig dag med oss ser ut på följande sätt; 

  • en stor kopp sköna diskussioner
  • två deciliter felsökning
  • tre deciliter nyskapande

Jag tycker det mest stimulerande med jobbet är all problemlösning, men det kanske mer beskriver mig!

De största fördelarna med jobbet är friheten och att till stor del kunna styra över mitt eget arbete och min egen tid. Andra viktiga saker är arbetskamrater och de förmåner vi har inom företaget.

 

DATA TEAM

På DATA-avdelningen processas all data i vår databas med alla fordonstyper och funktioner. För åtkomst av bildata gör vi både reversed engineering och vi köper data från OEM, alltså originaldata. Vi har egenutvecklade system för uppbyggnad av databasen. 

 

Rami Westman
Teamledare

 

Här på Autocom har vi en trevlig atmosfär där individen kan planera sitt dagliga arbete på bästa möjliga sätt. 

Vår största utmaning är att hänga med utvecklingen av dagens bilar som är utrustade med avancerad teknik samt att hänga med i utvecklingen av hybrid och elfordon. Vi ser till att hålla oss uppdaterade genom information och nyutveckling med ett engagerat team. 

Jag som ledare tar mig an utmaningar som jag löser tillsammans med teamet på ett strukturerat sätt vilket underlättar i framtiden när liknande fall uppstår. Mina medarbetare skall också känna att de har stöd både från mig och från övriga teamet när problem uppstår. Som anställd finns det goda möjligheter att utvecklas genom vissa specialprojekt inom teamet och även inom andra områden i företaget.

Vi är ett sammansvetsat team som trivs väldigt bra ihop och hjälper varandra när det behövs. Vi har även liknande fritidsintressen vilket ibland resulterar i olika aktiviteter på fritiden. För att trivas hos oss är det viktigt att man är allmänt social och driven, och det är naturligtvis ett plus om man har någon typ av fordonsintresse.

Vi ser till att våra lokaler är en trivsam miljö att jobba i, att det finns möjlighet till att jobba flexibelt och möjlighet att träna eller nyttja annan typ av friskvård. Vi har även en personalklubb som anordnar olika typer av aktiviteter.

 

 

Petra Borg
Diagnosutvecklare

 

Jag har under större delen av min karriär arbetat som provförare på Volvo, när jag fick höra talas om Autocom kändes det spännande att efter många mil på provbanor och mycket funktionstestande att söka hit och börja arbeta som Diagnosutvecklare med det som finns bakom fordonets alla funktioner. Nu har jag arbetat på Autocom i tio år. 

Vi har en avslappnad och glad stämning i mitt team. Vi tar oss tid att lyssna, diskutera och vara varandra behjälpliga i alla möjliga frågor och situationer. Alla i vårt team har varsitt projekt. Vi jobbar utefter projektets uppsatta planering för perioden. 

Det dagliga arbetet består av utveckling vid datorn, blandat med testning på fordon. Vi jobbar en hel del enskilt, men bistår ofta varandra i de olika arbetsuppgifterna mellan projekten. Jag uppskattar mixen mellan utveckling vid datorn och testning i fordon, jag tycker också om de resor som ingår i mitt projekt.

Den sociala gemenskapen på Autocom är en av de främsta fördelarna med arbetsplatsen. Jag sätter stort värde på mitt ansvar i projektet och även att mitt arbete i projektet är fritt. Jag känner ett förtroende och en stor trygghet från min arbetsgivare och det är viktigt för mig.  

Autocom är en familjär och hälsofrämjande arbetsplats. Företaget månar om balans mellan arbete och fritid. Vi har haft förmånen att bli många fler medarbetare under de åren jag varit anställd och känslan av att vi tar hand om varandra har alltid varit stark.  

 

Maria Magnusson
HR Chef

 

Jag har jobbat i drygt 20 år hos Autocom. Jag började som ekonomiansvarig, därefter ekonomichef och nu har jag rollen som HR Chef. Det har varit en spännande resa med massor av utmaningar. Jag har lärt mig förstå och lära mig mer om människor. Därför passar rollen som HR chef mig väldigt bra just nu. Företaget är mån om att behålla kompetens i företaget och när jag kände att jag behövde en ny utmaning stöttade de mig i att utvecklas till företagets HR chef.

Det som är viktigt för mig är vi har ett bra samarbete mot gemensamma mål. Ledningen är också mycket måna om att personalen skall må bra. Exempelvis har vi friskvårdsbidrag, men det som jag och många av våra medarbetare uppskattar mest är friskvårdstimmen som företaget bjuder på varje vecka. Det innebär att jag hinner prioritera min hälsa, och det gör att jag mår mycket bättre. Överlag mår vi bra här på arbetsplatsen. Det är också många som väljer att stanna hos oss länge, och det känner vi oss stolta över. Vår flextid är mycket uppskattad bland våra medarbetare som uttrycker att de har lättare att få ihop vardagspusslet.

 

Autocom som arbetsgivare
 

 

 

AUTOCOM Diagnostic Partner AB

Grafitvägen 23 B
461 38 Trollhättan  

info@autocom.se
+46 520-47 07 00