Till berner.se

 

JOBBA HOS OSS!

Vill du hjälpa oss att forma framtiden? – vi söker engagerade medarbetare!

Är du en person med visioner? Har du kreativa idéer och är öppen för innovation? Låt oss sitta ner tillsammans och diskutera, kanske är du en potentiell medarbetare inom Berner? Inför framtiden har vi stora planer! Vi behöver människor som har längtan efter någonting nytt. Som vill prova på nya saker. Som inte blir avskräckta om något inte fungerar på samma sätt som tidigare. Som kan lära av misstag och göra det bättre nästa gång. Som är målmedvetna, tänker framåt och agerar på eget initiativ.

Vi anser att: det är människorna som gör skillnaden!

Tänker du precis som vårt företags grundare, Albert Berner; att ett framgångsrikt arbete är arbete som utförs med glädje och passion? Denna filosofi fortsätter att vara en integrerad del av vår företagskultur än idag. Släpp loss din fulla potential i en öppen och rättvis arbetsmiljö. Ta del av spännande arbetsuppgifter, utveckla din talang ytterligare och ta viktiga steg framåt i din utveckling. Vi är ett internationellt bolag med framtidsutsikter.

 

LEDIGA JOBB

Vad händer sedan med min ansökan, hur ser rekryteringsprocessen ut och hur hanteras mina personuppgifter?

Om du skickat in en spontanansökan tittar vi alltid först bland dem när vi ska rekrytera någon i ditt område. Om du är intressant för oss får du göra två tester via en länk i ett mail. Gör du bra ifrån dig på testerna bokas du för en första intervju.

Om du skickat in din ansökan via en annons är processen likadan. Därefter blir det en andra intervju tillsammans med din kommande chef och rekryteringsansvarig. Om du blir anställd som säljare kommer du även att gå en två veckor lång introduktionsutbildning. Under dessa två veckor ingår säljutbildning, produktutbildning, utbildning i vårt säljsystem, utbildning i onlineshopen samt att få träffa alla personer på respektive avdelningar och planera ditt distrikt ihop med din kommande regionchef mm.

Så här behandlas dina personuppgifter.


FÖRETAGSPRESENTATION

Vi är den ledande specialisten på B2B-underhållskemikalier i Europa. Förutom kemikalier levererar vi över 100.000 premiumprodukter för reparation, skötsel och underhåll till våra kunder inom sektorerna mobilitet, bygg och industri för att hålla deras verksamhet vinnande och igång.

För att hjälpa våra kunder att driva sin verksamhet vidare levererar vi branschledande tjänster som gör det möjligt för dem att tänka på sin verksamhet och sina kunder.

FORDON

På Fordonssidan består Berners portfolio bland annat av kemiprodukter, vindrutelim, DIN Norm och fästelement, handverktyg, trycklufts- och elverktyg, verkstadsutrustning, specialverktyg, tillbehör och delar till bromssystem, varningsskyltar, fordonsel, skyddsutrustning, förvaringssystem och mängder av andra produkter för att laga och underhålla både personbilar och arbetsfordon. Utöver allt detta så erbjuder Berner även verktyg och förbrukningsartiklar för arbete i moderna karosseriverkstäder och för arbete med elsystem.

Jakob Hultbom
Regionchef Fordon

Jag har varit på företaget sedan 2007. Berner är en arbetsgivare som under många år utvecklat fina rutiner och betydelsefulla policys. Bolaget präglas av ett öppet förhållningssätt mot alla individer där vi strävar efter att inkludera alla berörda i våra beslut. Företaget har genom åren stimulerat mig att anta nya utmaningar. 

Jag känner mig stolt när vi som grupp går i mål. Självklart är det också roligt att se när olika medarbetare lyckas med sina uppgifter, roligast är det dock när vi kan nå våra gemensamma mål. Särskilt stolt blev jag också när en av mina tidigare medarbetare befordrades som min efterträdare i min tidigare tjänst. 

Inom Berner finns det möjligheter till utveckling. Själv har jag bytt region och många gånger rekryterar vi internt till olika chefsbefattningar.

Som ledare strävar jag efter att ha en motiverande och rådgivande roll. Vi arbetar för att företaget skall drivas av medvetenhet och respekt mot alla i vår omgivning. Vi vill att alla känner en tillhörighet till organisationen. Det är också viktigt att alla känner att deras arbete är betydelsefullt för att vi skall nå framgång. 

Inom regionen så arbetar vi aktivt med gemenskapen inom gruppen. Bland annat försöker vi träffas allihop ett antal gånger per år.

 

Thomas Lyagers
Fordonsäljare

Jag har arbetat här sedan 2004. Hos Berner råder ofta högt i tak och arbete under eget ansvar. Som säljare på Berner agerar man så nära egenföretagare som man kan komma. Skillnaden är dock att här finns alla stödfunktioner såsom HR, marknad och sociala trygghet mm. 

Kombinationen mellan det egna ansvaret och gemenskapen mellan kollegorna har gjort att jag trivts i företaget.

Under en typisk arbetsdag reser jag ut till planerade kunder utifrån en turplanering jag själv byggt upp. Dagen består oftast av ca 7 besök. 

Under besöket genomför jag en behovsanalys. Finns det några särskilda önskemål eller är det någonting särskilt som skall hanteras vid det här besöket?

Mot slutet av besöket brukar jag ställa ledande frågor angående deras behov i verksamheten. Därigenom försöker jag få med de bortglömda produkterna. 

Jag känner mig stolt när jag och företaget har skrivit ett avtal med en ny kund. En annan situation när jag kan känna stolthet i är när jag löst en kunds problem och kunden visar uppskattning för det.

För att lyckas som utesäljare bör du vara öppensinnad, lyhörd, viljestark och lite av en kameleont.

 

 

 

 

    Berner erbjuder    

 

UTRUSTING

Vi ordnar med allt du behöver inför din nya utmaning.
 

PERSONALAKTIVITETER

Konferenser, julavslutningar, kickoffer och andra trevliga aktiviteter.

UTVECKLING

Interna och externa utbildningar.
 

Onboarding

En gedigen introduktion ser till att du har rätt förutsättningar att lyckas

FÖRMÅNER

Fina förmåner såsom friskvårdbidrag, lunchförmån, rådgivning om pensioner mm

HÄRLIGA KOLLEGOR

Bästa förmånen av alla: glada, trevliga och kompetenta kollegor.
 

Berner Montageteknik - Huvudkontor

Elektravägen 53
126 30 Hägersten

08-578 778 60


Berner Montageteknik - Lager 

Albybergsringen 1A
137 69 Jordbro

 

Till hemsidan

Så här behandlas dina personuppgifter.

Powered by Masterhelp