tillbaka till saljpoolen.se

 

 

 

 

KARRIÄR

Är Bostik din framtida arbetsplats?

 

 

Henrik Olsson
Sales Manager

 

Vad är företagets framtidsvision – vart vill Bostik?
Förutom de område som vi är marknadsledande inom idag, bl a Färgfackhandeln, så kommer Bostik satsa på att ta marknadsandelar inom professionell Bygghandel, speciellt i Sverige ser vi stor potential. Vi har både varumärket och produkterna för att bli en riktigt bra partner till den professionella Bygghandeln.
 
Vilka är de främsta fördelarna med att jobba inom Bostik?
Vi har ett känt varumärke – över 80% varumärkeskännedom bland proffs – och med en stark vilja att växa genom nya innovationer och lanseringar.
Vi har en ägare som satsar på oss, och vi växer på olika marknader inom Norden. Här kan man utvecklas på olika sätt, vi har flera exempel på det, mig själv inkluderat!
 
Vad är viktigt för dig när det kommer till personal, ledarskap och anställning?
Jag önskar medarbetare som har en egen motor att driva sina respektive områden, sin del av businessen. Bostik som företag ger stort utrymme för egna initiativ och för att driva tillväxt med kunder. Är man driven, har energi och en positiv grundinställning så kommer man långt. Vi har många bra och kompetenta medarbetare i vår organisation, och det ges utrymme för alla att växa på olika sätt med sina uppgifter. Det är också genom samarbete med hela teamet/företaget som Bostik kan visa alla sina styrkor för kunderna. Så för att lyckas – både som individ och som företag – så krävs det att alla lagdelarna samarbetar på bästa sätt och mot samma mål. Det är min  uppgift som chef att arbeta för detta. 

 

Sebastian Jonsheim
KAM / Säljare

 

Vad är din bakgrund och vad lockade dig att bli säljare på Bostik? 
Jag har sålt allt från snus, potatissallad och prosciutto till mobiltelefoner och nu har jag jobbat som säljare på Bostik i fyra år. Det som lockade mig att börja jobba på Bostik var mina underbara kollegor som jag kände sedan tidigare men också ett välkänt varumärke med en rolig portfölj. 

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig? 
En typisk arbetsvecka innehåller säljmöten med både nya och befintliga kunder, produktutbildningar för personal i butik eller hantverkare samt event, mässor och ombyggnationer.

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet? 
Att utvecklas i min säljroll och lära mig nya saker. Jag har frihet att bestämma själv hur jag ska nå de uppsatta målen. Goda relationer till såväl kollegor som till chef och kunder gör också väldigt mycket.

Hur är det att jobba på Bostik som bolag? 
Det känns tryggt och roligt att jobba för ett stort bolag där alla hjälps åt för att utvecklas och växa.

Vad är de främsta fördelarna? 
Helt klart kollegorna, kunderna och produkterna.

 

 

Bostik AB
Strandbadsvägen 22
251 09  Helsingborg

042-19 50 00

info.se@bostik.com