Jim Olofsson
Distriktschef / Säljare 

 

Beskriv din bakgrund och vad som lockade dig att bli en del av Café Bar resa? 
Jag har jobbat på Café Bar i totalt tolv år. Nio år som franchisetagare och snart tre år som anställd distriktschef. Jag tycker det är en fantastiskt rolig bransch med en produkt som alla känner till och har en åsikt om. 

Café Bar som företag är grymt att jobba åt och vi har en fantastisk sammanhållning. Alla distrikt är som ett eget företag i företaget. Man har väldigt stor frihet att nå målen som gemensamt sätt upp, naturligtvis inom vissa ramar. 

Vad gör Café Bar för sina medarbetares trivsel? 
Alla ska känna och veta att personalen är företagets största resurs. Möten och utbildningar, både fysiska och digitala, sker med jämna mellanrum. Både för att öka kompetens, information och inte minst för att känna tillhörighet med andra medarbetare. Moderna arbetsredskap tillhandahålls samt friskvårdbidrag. 

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom Café Bar? 
Fritt och trevligt jobb med ett svenskt företag i ryggen, borgar för trygghet och långsiktighet. På vårt distrikt är vi ett litet team där varje person känner sig sedd och viktig. Vi tycker alla att det ska vara roligt på jobbet. 

 

En aktiv och rolig arbetsplats där endast fantasin sätter stopp för att hitta rätt sätt att nå resultat. Ett företag med en mycket god företagskultur och gemenskap vilket gör att man känner sig ”hemma” på företagets samtliga kontor.

- Mikael Bodin Winterlöv, distriktschef Uppsala

 

 

Café Bar Uppsala

Kungsängsvägen 21B
753 23 UPPSALA