Till canonbusinesscenter.se
Till ​saljpoolen.se

I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till sina kunder i hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader, till exempel affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Niklas Lerbrink som jobbar som försäljningschef ger oss en inblick i hur det är att arbeta i företaget.

Niklas Lerbrink
F
örsäljningschef Canon Business Center Norrköping

Varför valde du själv att söka tjänsten på Canon Norrköping?
Efter många år inom idrott och retail så var jag redo att komma till Canon Business Center Norrköping och ta nästa steg, jobba med relationer, större affärer, innovativa lösningar med tydliga riktlinjer. Jag var iväg på en avstickare men saknade Canon och fick möjligheten att komma tillbaka vilket jag idag är väldigt glad för. Hela bolaget omges av framåtlut och att inget är omöjligt.

Vilka är fördelarna med att jobba inom Canon?
Det är ett spännande bolag som verkar i många affärsområden, Canon är ett innovativt bolag som lägger enorma resurser på forskning och utveckling, detta gör att Canon alltid ligger i framkant. Det helhetserbjudande som Canon kan erbjuda sina kunder sticker ut och varumärket andas kvalitet och har ett stort miljöfokus.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Väldigt varierande, men alla dagar handlar om försäljning och utveckling. Hur kan vi på bästa sätt skapa anpassade lösningar som faktiskt hjälper våra kunder att få en effektivare vardag. Min roll är att coacha, stöttaoch utveckla säljarna så att vi som bolag överträffar våra måloch fortsatt har väldigt nöjda kunder.

Vad är det som gör Canon till en attraktiv och modern arbetsplats?
Det är en arbetsplats som utstrålar att vi gör det tillsammans, alla i hela bolaget hjälps åt för att nå våra uppsatta mål. Bolag drivs av ägare som hela tiden vill att verksamheten skafortsätta att växamed stort kundfokus. Kontoret är väldigt fint och inbjudande, man blir stolt att ta med kunder till våra kontor, det är också viktigt för mig.

 

 

Canon Business Center Norrköping

Söderleden 102
602 28 Norrköping