Till samlingssidan
Till canonbusinesscenter.se
Till ​saljpoolen.se

I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till sina kunder i hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader, till exempel affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Mattias Anteby som jobbar som Team Leader på Canon ger oss en inblick i hur det är att arbeta i företaget.

Varför valde du själv att söka tjänsten på Canon? 
- Jag såg chansen att jobba med ett företag som har en otroligt genuin och högpresterande kultur, med en möjlighet för varje individ att växa med företaget. Jag såg även fördelarna med att jobba med ett starkt varumärke som levererar produkter och tjänster av högsta kvalité. 

Vilka är fördelarna med att jobba inom Canon? 
- Att känna att man alltid utvecklas som person, och få möjligheten att jobba med den senaste tekniken inom dokument och utskriftslösningar. Att känna att jag har möjlighet att påverka min egen arbetsdag, samt knyta otroligt mycket nya kontakter, både inom Canon och hos våra kunder.

Hur fungerar Canon Academy? 
- Canon Academy är vårt utbildningsprogram för att skapa förutsättningarna för våra säljare att lyckas . Det är en utbildning som fortlöper under anställningen för att alla våra säljare ska utvecklas vidare till nästa steg.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut? 
- Ingen dag är den andra lik! Planeringen sätter varje individ men självklart finns en grundstruktur. Momenten besöksbokning, kundbesök, behovsanalyser och att göra affärer är stora delar av vad dagarna innefattar.

Vad är det som gör Canon till en attraktiv och modern arbetsplats?
- Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer tillhöra ett team där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade.

 

Tycker du en tjänst hos Canon låter intressant och vill bli deras nya medarbetare?
 

Ansökan Till annons

 

 

Canon Business Center Trollhättan

Magnetvägen 3
461 38 Trollhättan

0520-48 88 80
info.trollhattan@canon.se