Till samlingssidan
Till canonbusinesscenter.se
Till ​saljpoolen.se

I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till sina kunder i hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader, till exempel affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. 

Johan Olofsson-Lampa - Regionschef, Umeå

Varför valde du själv att söka tjänsten på Canon? 
- Jag såg chansen att få jobba för ett bolag som är innovativt och högpresterande med produkter av högsta kvalitet. En avgörande faktor var också synen på hur man som säljorganisation jobbar aktivt med att skapa mervärde och överträffa kundernas förväntning.

 

Vilka är fördelarna med att jobba inom Canon? 
- Man lär sig något nytt varje dag! Att få jobba med ett företag där samtliga anställda att känna sig motiverade för dagens utmaningar och som ligger i framkant gällande nya tekniska lösningar känns som ett privilegium.

 

Hur fungerar Canon Academy? 
- Canon Academy är vårt utbildningsprogram för att skapa förutsättningarna för våra säljare att lyckas . Det är en utbildning som fortlöper under anställningen för att alla våra säljare ska utvecklas vidare till nästa steg.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut? 
- Som sagt ingen dag är den andra likt. Vi jobbar ändå med ett antal nyckeltal och fokusområden såsom besöksbokning, kundbesök, behovsanalyser m.m. Dessa ligger till grund för vår bearbetning av vårt distrikt.

 

Vad är det som gör Canon till en attraktiv och modern arbetsplats?
- Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra. Du kommer tillhöra ett team där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade.

 

 

Canon Business Center Umeå

Umestan Företagspark, Hus 2, Plan 2
903 47 Umeå

090-18 10 95
info.umea@canon.se