Jan Friedrich
Key Account Manager

Vad är det bästa med att jobba på Carsten Holm AB?
Det är ett bolag som har substans med tanke på att man funnits i snart 50 år i Danmark. Med det sagt har man både en kompetens och ett produktsortiment som tillfredsställer de mest kräsna kunderna. Vi kan i stort sett alltid erbjuda en lösning. Man vill verkligen satsa och växa i Sverige (och i Norge) vilket märks genom en lyhördhet. 

Varför valde du att söka tjänsten på Carsten Holm AB?
Jag blev kontaktad av en rekryterare och tyckte det lät spännande när hon berättade om Carsten Holm AB, så vi tog ett digitalt möte. Jag var lite avigt inställd till att börja med, då jag inte hade någon teknisk kunskap om just tätningar men nästan 30 års säljbakgrund. Det ena ledde till det andra, och efter bra snack med Michael och Ulrik så vips var jag anställd.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut? 
Väldigt traditionellt säljarbete skulle jag säga, dvs att kartlägga, kontakta och besöka presumtiva kunder. Man måste förstå och tycka om det sociala spelet och att skapa relationer. Det tar tid och finns ingen quick fix. Oavsett titel är det initialt inget KAM jobb utan mer ett hunter jobb, vilket man bör vara inställd på.

Vilka är de övriga fördelarna med att jobba inom Carsten Holm AB?
Här är man mån om de anställda. Det finns en delaktighet där ledningen frågar vad som behövs, dvs. en lyhördhet för nya förslag och tankar.  

 

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef

Vad är det bästa med att jobba på Carsten Holm AB?
På Carsten Holm AB finns en hög grad av medbestämmande och inflytande över det egna arbetet. Det ger en bra motivation.  

Hur ser ambitionerna ut i Sverige?
Vi strävar efter att bli en välkänd leverantör av våra produkter med fokus på hög professionalism och förmåga att leverera i rätt tid. En leverantör du kan lita på. 

På sikt kan fler kollegor anställas. Vår expansionsstrategi är långsiktig, vi lämnar därför utrymme för en grundlig marknadssäkring och bearbetning av marknaden, vilket ger en anställningstrygghet.  

Vad ser ni för potential i Sverige?
Potentialen är stor. Det finns många tillverkande företag som strävar efter våra produkter.  

Vilka är de övriga fördelarna med att jobba inom Carsten Holm AB?
Här får man duktiga kollegor och blir del av ett team som är redo att ge en extra bra service. Man har en nära dialog med försäljningschefen om bearbetning av marknaden. Vi har många referenser från försäljning till danska kunder och till några svenska kunder. 

 

 

Carsten Holm AB

Singelgatan 7
212 28 Malmö