Jobba hos oss!

På COLLY VERKSTADSTEKNIK lägger vi vårt fulla fokus på skärande verktyg och utrustning för verktygshantering, samt omslipning, modifiering och nytillverkning av skärande verktyg. Med spetskompetens och ett genomtänkt sortiment kan vi erbjuda starka lösningar som gör svensk industri mer konkurrenskraftig. Vi är idag 22 medarbetare, omsätter ca 110 Mkr och har god lönsamhet. Vi ingår i teknikhandelskoncernen Indutrade som omsätter ca 27 000 Mkr.

 


 

Eleonor Andersson
Kontorschef

Jag började på Colly Verkstadsteknik 2018. Jag har en blandad roll som kontorschef och ekonomiansvarig. Ingen dag är den andra lik, det är just det som är spännande och roligt med mitt jobb. Ena dagen sitter jag med bokslutsrapportering för att nästa dag jobba med utveckling av våra rutiner och system eller HR-frågor.

Jag har förmånen att leda ett team av mycket kompetenta och självgående medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt. Genom att vara engagerad och närvarande stöttar jag medarbetarna när det behövs. Vi har avstämningar flera gånger i veckan för att se till att arbetet fördelas jämt i gruppen och för att lyfta de frågeställningar som dyker upp.

 


 


 


 

Anders Kock
Försäljningschef

Hur länge har du jobbat på Colly Verkstadsteknik?
Jag började  våren 2012 som distriktsäljare, efter lite mer än 10 år som säljare så sadlade jag om och klev in i en ny roll som försäljningschef. Min roll idag handlar om att ge säljarna stöd i sitt dagliga arbete, motivera säljarna, hjälpa dom fram i sina kommande försäljningar samt utveckla företagets säljprocess.

Vad är roligast med att jobba hos oss?
Den familjära atmosfären oss kollegor emellan gör att man alltid uppskattar att få vara en del av detta gäng. Vi jobbar mycket med ”frihet under ansvar”, vilket passar alla oss med ett stort eget driv och initiativförmåga.

Hur är Colly Verkstadsteknik som arbetsgivare?
Det känns att de är måna om sina anställda. Tillsammans med alla förmåner man har som anställd så känner jag mig lyckligt lottad att ha hittat ett jobb som jag trivs så bra med. Företagsledningen har alltid sett till att de anställda fått utvecklas och därmed växa som människor, vilket gjort att jag känner mig väldigt trygg och uppskattad i företaget.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
En av dom bästa sakerna med mitt jobb är den stora variationen, man vet aldrig vilka arbetsuppgifter man kommer utföra under dagen utöver dom redan planerade sakerna.

Majoriteten av dagarna innehåller en eller flera teamsmöten med kollegor eller kunder, kundbesök hos våra kunder, planera kommande möten, boka och sitta på olika sorters möten, hjälpa kunder med verktygsval eller teknikfrågor runt det valda verktyget, applikationsinventeringar, problemlösningar åt kunder, uppföljningar, listan kan göras jättelång.

 

 

Jablan Dimitrijevic
Kundsupport

Hur länge har du jobbat på Colly Verkstadsteknik?
Jag har jobbat här strax över 4 månader nu, min roll innebär dagliga kontakter med våra säljare och medarbetare där vi tillsammans löser och hjälper våra kunder med olika verktygs/bearbetnings lösningar och projekt inom tillverkningsindustrin.

Vad är roligast med att jobba hos oss?
Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är sig lik, det blir aldrig långtråkigt utan man ställs inför nya utmaningar varje dag. Sen att man har ett bra kompetent team där man stöttar och hjälper varandra gör själva jobbet ännu mer roligt och trivsamt. 

Hur är Colly Verkstadsteknik som arbetsgivare?
En mycket bra arbetsgivare som bryr sig om individens välmående och hälsa där även varje individ ges chansen till utveckling inom företaget genom utbildning både internt och externt. Väldigt öppna och spontana samtal med kontorschefen där dörren alltid är öppen för diskussion eller synpunkter, gällande både arbetet eller privat.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
En vanlig dag börjar oftast med ett gott skratt på morgonen där kollegor byter några ord med varandra vid kaffeautomaten, därefter börjar morgonmötet där vi går igenom vad som är aktuellt och även bollar lösningar eller synpunkter som rör det dagliga arbetet.

Arbetsdagen går sedan ut på att ge en bra och snabb service till kunderna där vi alla hjälps åt även om alla inte finns på plats så löser vi det genom ett gott och nära samarbete. När dagen är slut så känner man sig full av energi och känslan att man har bidragit gör att man nästa morgon åter igen kommer till jobbet med ett leende.


 

 


Patrick Soodla
Platschef Slipservice

Jag började som operatör på Granaths Hårdmetall 2005 som senare blev Colly Verkstadsteknik AB och sedan 2013 har jag rollen som platschef. Jobbet är omväxlande, en del är att driva den dagliga verksamheten när det gäller omslipning och nytillverkning, göra offerter, ritningar och ha kundkontakter. Besöker även våra kunder och leverantörer för att hitta nya affärer. 

Att få leda ett bra gäng med stor kompetens där alla vet vad som gäller för att vi ska lyckas är väldigt kul. Noggrannhet är ett ledord då vi jobbar med små toleranser. Att hjälpa kunder få en mer hållbar produktionsekonomi är viktigt men att använda verktygen fler gånger blir också avgörande ur hållbarhetsperspektiv!

Här gör vi skillnad och det känns bra när man går till jobbet.

 


Emma Birgersson
CNC-operatör

Hur länge har du jobbat på Colly Verkstadsteknik?
Jag har jobbat på Colly Verkstadsteknik som CNC Operatör sedan 2011. Som CNC Operatör jobbar jag främst med verktyg som ska slipas så de passar våra kunders önskemål. Det är en roll som blandar teknisk färdighet och fingerkänslighet.

Vad är roligast med att jobba hos oss?
Att man känner sig delaktig i beslut, att ens åsikter har betydelse. Som mest märks det på konferenserna där hela företaget får vara med och där får vi även lära känna varandra bättre och kan skapa närmare band med varandra genom bland annat god mat och aktiviteter.

Hur är Colly Verkstadsteknik som arbetsgivare?
Colly VT har en bra miljö där man är lika mycket kollegor som vänner. Arbetet är givande och man kan vara sig själv på jobbet utan att dömas. Eftersom Colly Verkstadsteknik prioriterar att vi ska lära känna varandra blir det lättare att kommunicera och lösa problem smidigare och mer effektivt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Min jobbdag går mest ut på att ställa in maskiner, mäta och kontrollera verktyg, och fila delar av verktyg för hand.

 

 

LEDIGA JOBB

 

COLLY VERKSTADSTEKNIK AB


Raseborgsgatan 9
16474 Kista

 08-703 01 00
info@vt.colly.se