KÄRLEK I VARJE MATSKÅL

Med våra fyrbenta vänners bästa för ögonen och över hundra års erfarenhet, lagar vi på Doggy AB katt- och hundmat med stor omsorg.

 

 

Rickard Meijer
Resande säljare

 

Vad är din bakgrund?
Jag har drivit zoobutiker i 15 år. Arbetat som resande säljare i 11 år inom samma bransch och de senaste 5 åren på Doggy. 

Hur är bolaget som arbetsgivare?
Trevligt företag med familjär stämning. Positivt med svenskhet i produkterna i företaget. Vi säljare får vara med att utforma produkter efter trender och vad kunderna efterfrågar. 

Vad har du för förhoppningar på din blivande kollega? 
Gärna en självständig person med egna idéer, det driver oss som grupp/företag framåt. Vi jobbar med frihet under eget ansvar så det gäller att vara motiverad varje dag man går till jobbet! Viktigt att vara ”framåt” och lyhörd. 

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet? 
Att se vår positiva försäljningsutveckling. Träffa våra kunder (butikerna) som lyckas med sin försäljning efter att vi gett dom tips, idéer och kampanjförslag. Träffa hund – och kattägare som fodrar med vår mat och att få höra att deras djur mår bra är alltid lika kul.

 
 

Bo Simmat
Distriktchef / säljare

"På Doggy är det en ärlig atmosfär och man känner sig snabbt som en i gänget. Vi har bra produkter och är det enda företaget som ökar markant på en kategori som i stort sett står stilla.

Under en vanlig dag har man 3-5 möten med inköpare där man hjälper till att se till så att butikerna har rätt sortiment i sina hyllor samt hjälper till att bygga om deras avdelningar för att göra dem mer säljande. Den stora fördelen med att jobba som utesäljare på Doggy är att man driver det som sitt eget företag."

 

Till annonsen doggyab.se

 

Doggy AB

Doggyvägen 1
447 84 Vårgårda

0322-617800
info@doggy.se