Vi bygger tillit. Varje dag.

Välkommen till dormakaba – där tillit öppnar dörrar. Som ett av världens tre ledande företag för passerlösningar och säkerhetslösningar gör vi livet enklare, smartare och säkrare. Så skapar vi tillit varje dag. Upptäck hur du kan bygga din karriär hos oss!

Bli en del av vårt globala team.

På dormakaba jobbar över 16 000 personer från 50 länder tillsammans som ett team. Siktar du mot att bli den bästa inom ditt område? Är du nyfiken och tycker om att ta dig an nya utmaningar? Våra dörrar står vidöppna för dig! Vi bjuder in yrkesverksamma, nyutexaminerade och studerande att hitta sin plats i vårt team.

 

 

 

Så bygger vi tillit

Våra värderingar ligger till grund för vårt arbetssätt: Tillit, nyfikenhet, mod, kunden först och prestationer är de riktlinjer som styr vårt arbete varje dag och hjälper oss att prestera det bästa vi kan, om och om igen.

Tillit

Tillit är grunden för vår framgång – och tillit formar företaget dormakaba: Vi är ett team, vi tar hand om varandra, lär av varandra och bemöter varandra ärligt och rättvist, med respekt och uppskattning. Men tilliten finns inte bara där: Vi bygger och upplever den ständigt i utbytet med våra kollegor, kunder och partner.

Nyfikenhet

Smarta lösningar frodas bäst i en tillitsfull och inspirerande miljö med stort utrymme för nyfikenhet och innovativa idéer. Grunden är öppenhet och en attityd som inte är dömande. Vi ifrågasätter saker, diskuterar öppet och lär oss nya saker varje dag.

Mod

Utveckling baseras på tillit och öppenhet inför förändring. Vi välkomnar modet att uttrycka tydliga åsikter och ta raka beslut samt initiativförmåga och villighet att ta ansvar. Misstag ger oss möjligheten att lära oss något nytt.

Kunden först

Att våra kunder är nöjda är vårt riktmärke. Vi bygger ständigt förtroende, genom att vara öppna inför deras behov, ge kompetenta råd och leverera smarta och säkra lösningar. Tack vare vårt engagemang gör vi dormakaba lite mer framgångsrikt varje dag.

Prestationer

Vi vill vara bäst i vår bransch. Därför gör vi det lilla extra och sätter höga standarder när det gäller säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet. Som ett engagerat team ger vi våra kunder sinnesro, eftersom de vet att de är i professionella händer.

 

Henrik Siim
Sales INS

 

Vad är din bakgrund och vad lockade dig att söka tjänsten på dormakaba?
Jag har bakgrund inom branschen sedan 2004. De senaste nio åren på Assa AB, sex år som säljare och KAM och de sista tre-fyra åren som produktchef Architectural Hardware (trycken, behör mm).

dormakaba kontaktade mig ett flertal gånger innan jag tog mig mod att komma på en intervju. Stämningen på mötet var väldigt familjärt och lättsamt vilket lockade mig att tacka ja.

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig?
Nu under pandemin så finns det ingen typisk vecka då den ena skiljer sig mycket från den andra. Dock har vi fulla arbetsdagar, mycket telefonsamtal och mail men även kontrollerade fysiska kundbesök. Vi har lyckats ”skämma bort” våra kunder med att alltid vara tillgängliga och snabba.

Innan pandemin så planerade jag ca tre resdagar i veckan och två dagar på kontor för återkoppling till kund och administration.

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet?
Det är nog branschen som helhet och att kunna erbjuda produkter av absolut toppkvalitet!

Hur är det att jobba på dormakaba som bolag? Vad är de främsta fördelarna?
På dormakaba har vi kul på jobbet, varje dag! Stämningen är väldigt bra. Familjärt skulle jag vilja säga. Inget ”management by fear”, tvärt om! Produktportföljen är bred och erbjuder en kvalitet av världsklass vilket underlättar mycket i det dagliga säljjobbet förstås.   

Huvudkontor
F O Petersons gata 28
421 31  Västra Frölunda

Eskilstuna
Filargatan 12
632 29 Eskilstuna

Stockholm
Telegrafgatan 6A
169 72 Solna

Malmö
Skeppsgatan 19 
211 11 Malmö