Vår vision
To be the leading supplier of sustainable packaging solutions

Vårt syfte
Redefining packaging for a changing world.

 

Kristoffer Blom
Account Manager

 

Vad är din bakgrund?
Min bakgrund är från TPL branschen där jag jobbat som produktionschef under fyra års tid. Därifrån tar jag med mig mina kunskaper om produktion och förpackningar, främst för e-handeln, som är ett viktigt segment för oss på DS Smith. 

Hur är bolaget som arbetsgivare? Vad är de främsta fördelarna?
DS Smith är en bra arbetsgivare med en stor organisation med mycket kompetens och erfarenhet. De största fördelarna är att vi har det mesta under ett och samma tak. Det är en god arbetsmiljö och en arbetsgivare som tänker framåt i de viktigaste frågorna, som hållbarhet och miljö. En annan fördel är möjligheterna för karriärsvägar inom olika delar av företaget. 

Vad har du för förhoppningar på din blivande kollega?
Min förhoppning är att hitta en lagspelare som bidrar med en god stämning och som vill lära sig. En person som ser möjligheter och inte är rädd för att misslyckas eller prova nya saker, och är beredd att visa och hjälpa varandra. 

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet?
Det är ett så otroligt varierat arbete med försäljning, kundmöten, administration, design och allt som tillhör förpackningsresan. Ingen dag är den andra lik och man lär sig något varje dag, inte minst från rutinerade medarbetare, leverantörer och alla de branscher inom vilka våra kunder finns.

 

 

Johan Almqvist
Country Manager

 

Berätta kort om din bakgrund.
Jag har arbetat drygt fem år i företaget som sälj-/regionchef och det senaste året som affärsområdeschef. Tidigare har jag arbetat med internationell försäljning och affärsutveckling inom trading samt management consulting.

Hur är du som ledare/chef?
Jag är tydlig i min kommunikation och med mina förväntningar. Jag är öppen, prestigelös och jag arbetar med SMARTA mål. Jag ger frihet under ansvar inom satta rutiner och strukturer, och arbetar med situationsanspassat ledarskap. 

Vad är det som gör er till en attraktiv och modern arbetsplats?
Vi är ett stort internationellt företag aktivt i rätt bransch vid rätt tillfälle och med rätt material. Vi växer starkt genom organisk tillväxt och genom förvärv. Det finns ett konsekvent behov av förpackningar och förväntningarna på oss som leverantör kopplat till miljö/hållbarhet/innovation och optimering driver oss att ständigt utvecklas. Trenderna inom framför allt E-handel har accentuerat behovet av hållbara förpackningar där vårt material, papper, ligger rätt i tiden.  

Vad tror du kommer vara viktigt för att lyckas i rollen?
Vi söker en person som är initiativtagande, nätverkande, relationsorienterad och prestationsorienterad. En person som har ett positivt mindset och lätt för att lära, som gillar att lösa problem, skapa värde och kan hålla många bollar i luften kommer klara rollen galant.

 
 
 

VÄRNAMO (HK)
Wellvägen 2
331 92 VÄRNAMO

GÖTEBORG
Järnbrotts Prästväg 2
421 47 VÄSTRA FRÖLUNDA

MALMÖ
Flansbjersvägen 15
232 91 ARLÖV

MARIESTAD
Hantverkaregatan 17
542 31 MARIESTAD 

+46 370 420 00
packaging.sweden@dssmith.com