LEDIGA JOBB

Måns Gustafsson är Country Manager Sverige. Nedan kan du läsa om vad han har  för tankar om företaget och tjänsterna som ska tillsättas.
 

MÅNS GUSTAFSSON
Country Manager Sverige


Vad är din roll och vilken resa har du gjort inom Engebretsen?
Jag startade upp BORA i Sverige och Danmark 2015 och är idag Country Manager. Jag har varit med och byggt upp södra Sverige från noll till dagens 80 återförsäljare med BORA i utställning. Utöver det finns 20-talet kunder som handlar men inte har BORA i utställning. Målet är att dubbla omsättningen med fortsatt god täckningsbidrag. 

Vad är framtidsvisionen för Engebretsen?
Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Vi är personligt engagerade och har en teamkänsla som hjälper oss att nå målet 200 miljoner för hela Engebretsen. Visionen med BORA är ”The end of the cooker hood”. Visionen är att fortsatt vara ledande på marknaden i segmentet downdraft

Hur skulle du vilja beskriva ditt ledarskap?
Jag har en coachande ledarstil. Jag förväntar mig personligt engagemang, noggrannhet, kreativitet, uthållighet och ett mod. Jag förväntar även mig ärlighet och att man tar några extra steg framåt när det behövs.

Vem är det du söker till denna säljroll?
Vi söker en person som brinner för produkterna BORA och KWC och tar fullt ansvar för sitt distrikt. En ansvarstagande person som antar utmaningar, ser möjligheter och har tyngd i ord och handling. Erfarenhet från branschen är ett plus men rätt person viktigast.

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom Engebretsen?
Tillväxt, eget ansvar och stora möjligheter att skapa/driva sitt eget distrikt.
Att arbeta på ett företag som växer kraftigt ger mer energi än för ett företag som stagnerat eller backar. Vi säljer premiumprodukter och BORA är dessutom en innovativ produkt, vilket på något vis skapar stolthet och framåtanda.

Vad är det som gör Engebretsen till en attraktiv och modern arbetsplats?
Eva som äger Engebretsen är väldigt mån om att alla skall må bra och lyckas med sina arbetsuppgifter. Korta beslutsvägar och goda prestationer belönas. Individen är nyckeln. ”Finn fem fel kultur” finns inte hos Engebretsen. Mångfalden med Sverige, Norge och Danmark skapar en dynamik och kultur där vi alla lär av varandra. Tillväxt skapar möjligheter att utvecklas och utrymme att investera vardagens arbete.

MER FRÅN OSS

Mer inspiration hittar du här.