Vill du vara en del av vår tillväxt?

Som anställd hos Furhoffs är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på framtiden. Våra medarbetare är motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet och bidrar med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig.

Anton Åström
Utesäljare / Hybridsäljare
 

Furhoffs är för mig en trygg arbetsplats där chansen att utvecklas internt om man visar framfötterna är god. Företaget har också bra friskvårdsförmåner. 

En bra dag på jobbet har högt tempo med varierande uppgifter. Uppgifterna varierar mellan att hjälpa en konsult med tekniska specifikationer eller välja rätt produkt, förhandla priser, skriva offerter/order, kommunicera med produktion samt att stärka relationer till kunder.

Som anställd hos Furhoffs får man uppleva hur byggbranschen fungerar, en större förståelse för hela sälj och tillverkningsförloppet och chans att utnyttja kunskaper om produkter och det rostfria stålet för att kunna hjälpa kunder på bästa sätt. Samtidigt som man får jobba i en miljö med fantastiska kollegor och lagspel. Man får chans till utmaning då det är en bransch där många olika kundgrupper är i fokus.

 

 
 
Stefan Carlbom
Försäljningschef VVS och Rostfri Inredning


Min bakgrund som säljare startade inom ett familjeföretag i sportbranschen; Stadium. Därifrån har jag tagit med mig att ta hjälp av kollegor är viktigt för att tillsammans nå framgång. 

På Furhoffs började jag som innesäljare och fick sedan möjlighet att ta över ett distriktansvar när en kollega gick i pension. När Furhoffs skulle genomföra en omorganisation fick jag frågan om jag var intresserad av ett försäljningsansvar för vårt affärsområde legoproduktion, vilket jag tackade ja till. Nu har jag fått möjligheten att vara med på resan med egna produkter, och idag har jag ansvaret för försäljning inom VVS och Rostfri inredning.

Hur jag är som ledare är den svåraste frågan att svara på själv. Jag vill se mig som lyhörd, målmedveten och stöttande. Jag försöker involvera medarbetare innan beslut tas. Man kanske inte alltid får sin vilja igenom men jag tycker om att ge mina kollegor möjlighet att påverka. En del som jag ser är viktig är att det finns en grundstruktur i det vi gör och den bygger vi tillsammans.

 

 

 

 

AB Furhoffs Rostfria

Haganders väg 2
541 36 Skövde

0500-44 45 46
info@furhoffs.se