William Florin
Marknadskoordinator

 

William Florin arbetar på Hexanova Events. Hur länge har du arbetat inom Hexanova och vilken var anledningen till att du började arbeta här?
Jag är faktiskt tillbaka för min andra sejour här på Hexanova. Jag började arbeta som deltagaransvarig säljare 2019 men har idag tjänsten som marknadskoordinator. Under min första intervju fick jag intrycket av ett spännande bolag där man får chansen att utvecklas vilket visade sig vara sanning. Idag ser jag mig själv som en självklar del av Hexanova koncernen, en del av familjen.

Hur är Hexanova Events som arbetsgivare?
Det är ett härligt gäng av trevliga arbetskollegor med en stark teamkänsla. På kontoret jobbar ett 30-tal personer, både killar och tjejer i varierande åldrar, och jag kom snabbt in i gruppen och kände mig välkommen. Man märker direkt att det är ett bolag som värdesätter sina medarbetare, t.ex. genom att göra roliga saker tillsammans. Om jag ser på min egen roll har jag alltid känt att jag fått hjälp och stöttning när jag behöver det. Jag har aldrig behövt känna mig ensam i min yrkesroll, utan alltid fått den hjälp jag behövt och samarbetat på ett utmärkt sätt med mina kollegor.

 

Carin Ylisirkka
Projekt- och marknadsassistent

 

Carin Ylisirkka började på Hexanova som praktikant men är numera fast anställd. Hur kom det sig att du hamnade på just Hexanova?
Under min andra praktik fick jag möjligheten att vara hos Hexanova för att lära mig mer om eventbranschen. Jag kom snabbt in i gruppen och fick ta stort ansvar då de ville ge mig chansen att visa vad jag går för. Efter tio veckors praktik fick jag erbjudandet om att fortsätta arbeta här vilken jag såklart tog direkt. Idag är min roll projekt- och marknadsassistent, en tjänst som innebär många roliga uppgifter som får min utveckling att gå framåt.


Hexanova Media Group startade 1992 och är idag ett medie- och kunskapshus bestående av två dotterbolag. Hexanova Events, med inriktning mot större möten och kongresser, såsom eFörvaltningsdagarna och Offentlig Chef. Hexanova Events har även fokus på kurser, föreläsningar och talarförmedling. Det andra dotterbolaget PR & More har sin inriktning mot strategisk media och kommunikation. Tillsammans utgör vi en naturlig partner för såväl företag, myndigheter och ideella organisationer som alla är en del av vår kundbas. 

 

Våra kontor


GÖTEBORG
Fiskhamnsgatan 2
414 58, Göteborg

STOCKHOLM
Kindstugatan 1
111 31, Stockholm