JOBBA HOS OSS!

 

OM OSS

Holiday Fritid är ett grossistföretag med anor från början av 60- talet. I slutet av 80 talet renodlades verksamheten till ren grossistförsäljning av campingtillbehör till Husvagn/husbilsbranschen. Tillsammans med import av vårt eget varumärke levererar vi även från Fiamma, Thule, Kampa, Milenco, Thetford, m fl.

Med Max Fritid A/S som ny ägare sedan slutet av april 2017 kommer vi att expandera med fler nya spännande varumärken. Max Fritid Engros AS är Norges största tillbehörsgrossist, som tillsammans med Holiday Fritid AB ingår i Kroken Gruppen AS med en årsomsättning på 1 miljard NOK. Holiday Fritid AB har idag 7 anställda på kontoret i Kållered.

Sten Johansson
Platschef

 

Jag skulle beskriva mig själv som en gråhårig yngling som stortrivs med att vara ute hos kunder och sälja. Då jag har platsansvar och ansvar för inköp har min möjlighet till att resa reducerats, och det är där den nya säljaren kommer in. Under det första halvåret kommer mitt och den nya säljarens samarbete bli intensivt då vi kommer resa och göra kundbesök tillsammans.

Företaget präglas av en positiv och familjär anda och den försöker jag ta vara på i mitt sätt att leda. Det bästa med Holiday som arbetsplats är variationen på arbetsuppgifter inom en expansiv och positiv marknad.

 

 

Tillbaka till annonsen

 

Holiday Fritid

Gamla Riksvägen 150A
428 36 Kållered

031-998041
info@holidayfritid.se

www.holidayfritid.se