Vårt syfte

Som en oberoende och förstklassig leverantör av lagrings- och logistiklösningar tar Inter Terminals en ledande roll i övergången till hållbar energi och material för flytande bulk.

 

 

 

 

Johan Zettergren, VD

Vi befinner oss mitt i omställningen mot hållbara, förnybara bränslen där du som medarbetare får en viktig roll att spela. Med ambitionen att successivt förändra vilka flytande produkter vi erbjuder logistiktjänster för behöver vi medarbetare som drivs av möjligheten att förändra energibranschen och bidra till vår och samhällets omställning mot gröna flöden.

 

Vilka är vi?

På Inter Terminals är vi ett härligt gäng med lojala och engagerade medarbetare som också tycker att arbetsuppgifterna känns meningsfulla. 

Certifierade som Great Place To Work

Vår årliga medarbetarundersökning visar att våra medarbetare trivs hos oss och vi är certifierade som ett ”Great Place To Work”.

 

 

En premiumaktör med högt säkerhetstänk

Vi vill vara bäst i branschen när det kommer till vårt serviceerbjudande till kund och våra årliga kundundersökningar visar att vi uppnår detta. Vi vill också ligga långt fram gällande digitalisering, automation och IT-säkerhet där vi arbetar för att ständigt utveckla dessa områden. Våra terminaler bedrivs med högt riskmedvetande och underhålls för att säkerställa hög tillgänglighet och efterlevnad av gällande lagar och regler. Genom kontinuerlig kompetensutveckling fortsätter vi vara aktuella som aktör även i framtiden samtidigt som varje medarbetare får stor möjlighet till personlig utveckling.

 

Lediga jobb

 

Möt våra medarbetare

Bonnie Wickström
Engineering Piping

Jag har arbetat på Inter Terminals sedan 2019 och kom till företaget ifrån konsultbranschen, där jag under 14 år arbetade som rörkonstruktörskonsult.

Att få börja hos Inter Terminals kändes som ett naturligt steg att ta efter så många år som konsult. Det är väldigt givande att få vara med under hela processen från ritning och byggnation till idrifttagning.

Arbetet hos Inter Teriminals är flexibelt och det finns många möjligheter att ta stort ansvar och driva på utvecklingen mot en grönare verksamhet. Vi är inte rädda för att prova nya saker och man får ofta gehör för sina idéer. Varje arbetsdag börjar med ett skratt och vi har en härlig jargong kollegor emellan. 

 

Peter Björkman
Digital Manager

År 2015 kom jag för första gången i kontakt med Inter Terminals, som konsult inom processautomation. I takt med att behovet av automation växte, ökade också behovet av automationskompetens och jag blev därför erbjuden den då nyinrättade tjänsten som OT Manager 2021. Som anställd hos Inter Terminals har jag fått komma närmare beslutsfattandet samt fått möjlighet att vara med i förvaltandet av det som utvecklas. Vi står just nu inför många spännande tekniska utmaningar vilket för mig blir extra intressant när jag nu precis tagit klivit in i en ny roll som Digital Manager.

Här möts man av trevliga och ambitiösa kollegor som är engagerade och tar ansvar. Vi har en familjär känsla som jag uppskattar väldigt mycket. Vi har korta beslutsvägar och det finns en öppenhet för nya idéer vilket ger mig som medarbetare möjlighet att testa nya saker och på så sätt utveckla verksamheten. 

 

Pontus Erkesby
Deputy Shift Leader

Jag började hos Inter Terminals som sommarjobbare 2019 där jag fick prova på enklare underhållsarbete. Efter sex månader fick jag chansen att istället bli skiftoperatör och numera är jag alltså ställföreträdande skiftledare.

Gillar man att röra på sig, vara ute i friska luften och ta ett stort ansvar är rollen som driftoperatör rätt för en. Mina arbetsdagar består av ronderingar, lasta och lossa båtar och sköta pumpningar blandat med underhållsarbeten på terminalen.

Jag trivs väldigt bra på ITS. Vi har en stark gemenskap i vårt skiftlag där vi alltid ställer upp för varandra. Jag har själv fått uppleva att den som visar framfötterna får möjlighet till stor utveckling inom företaget. 

 

Anna Hajdinjak
SHEQ Manager

Jag började på Inter Terminals då jag kände att det var ett spännande företag att jobba på och en roll där man får verka brett inom organisationen, allt från det strategiska arbetet till att vara stöttande inom projekt och att arbeta nära driftorganisationen.

Det är ett företag som verkligen valt att kliva på tåget kring den gröna omställningen, en spännande och viktig resa vi har framåt. Det är också väldigt tydligt att säkerhet och våra verksamhetsområden får ta plats och är uttalat prioriterat inom organisationen. Inom teamet stöttar och hjälper vi varandra och jobbar som ett lag. Bolaget har verkligen en unik gemenskap.

 

Förmåner

Kollektivavtal

Vi är anslutna till kollektivavtal med Unionen och Transportarbetarförbundet, vilket bl.a. ger extra lediga dagar.

Friskvårdsbidrag

Vi vill bidra till våra medarbetares välmående och erbjuder friskvårdsbidrag.
 

Rikskort

Vi erbjuder våra medarbetare lite extra pengar på Rikskortet som kan användas på restauranger och i matbutiker. 

Sjukvård

Med den sjukvårdsförsäkring som vi erbjuder kan våra medarbetare få snabb och bra vård.


 

Våra värdeord

Tillit

Genom att bemöta andra på ett nyfiket och respektfullt sätt skapar vi en grund för förtroliga relationer med varandra och våra samarbetspartners.
 

Ansvarstagande

Genom att vi tar ansvar, ägarskap och har viljan att överträffa våra kollegors, samarbetspartners och kunders förväntningar säkerställer vi att vi inte bara levererar idag, utan varje dag.

Laganda

I vårt lag har vi roligt på jobbet, vi är öppna, inkluderande och vi hjälper varandra.

 

Nyskapande

Genom att vi visar framåtanda och är proaktiva samtidigt som vi vågar utmana, utmanas och utvecklas tillsammans, skapar och tar vi tillvara på nya möjligheter.

Riskmedvetenhet

Genom att alltid värna om våra anställda, samarbetspartners, besökare och grannar utför vi våra uppgifter säkert genom att identifiera risker och ta medvetna val i allt vi gör.

 

www.interterminals.com


 

 Powered by Masterhelp