Vi har allt för att lyckas!

Läs intervjun på sidan för att få en bättre inblick om hur det är att jobba på M&P Paint & Coatings AB!

Addi Kadiric
Lager- & Produktionschef

 

Berätta kort om din bakgrund
Jag har jobbat med utveckling inom lager, logistik och industri under hela min yrkeskarriär och brinner för att förbättra/förädla oavsett storlek på uppgiften. Jag har jobbat både i små och stora bolag, allt från Schenker, DHL, Volvo Cars, El`grossen för att nämna några. De senaste åren har jag varit mest inom industrin och jag kommer närmst från Volvo Cars AB, vilket är ett stort bolag där mycket händer hela tiden men det mesta är redan ”förädlat”.

Jag ville ta mig an en större och roligare utmaning, och där kom M&P in i bilden. Vi står inför en fantastisk resa och jag är glad att jag får vara med och sätta min prägel på den.

Hur är du som ledare/chef? 
Jag är den som verkligen leder, står längst fram och drar tillsammans med mina medarbetare. Rak och rättvis, och förväntar mig detsamma från mina medarbetare. 

Vad är det som gör er till en attraktiv och modern arbetsplats? 
Vi står inför en rolig resa där vi tar nästa naturliga steg i utvecklingen för att bli större. M&P är familjärt och med korta beslutsvägar, man får verkligen chansen att vara med och tycka till, men även att utvecklas och bygga karriär.

Vi har helt nya lokaler byggda just för våran verksamhet, med möjligheten att kunna växa i. Allt är toppmodernt! Från utrustning i arbetet till de gemensamma utrymmena, kök och omklädningsrum med bastu. Vi har padelbana på gården för alla anställda samt friskvårdsbidrag.

Vad tror du kommer vara viktigt för att lyckas i rollen? 
Man måste vara driven och ambitiös, kunna planera sitt arbete. Noggrann i utförandet eftersom det är premiumprodukter vi tillverkar. Kunna se ”nästa steg” och jobba efter det, ”alltid vara före”. Ha ett intresse av vad företaget gör och viljan att utvecklas tillsammans med bolagets resa.

Vad är framtidsvisionen för företaget/för rollen? 
Oändligt, finns inget stopp faktiskt. I takt med att förtaget växer så växer även möjligheterna till mer/större tjänster inom bolaget. Man har möjlighet att verkligen ”gå hela vägen” hos oss om man har rätt inställning och drivkraft. 

 
M&P Paint & Coatings
Ormvråksgvägen 44
439 74 Fjärås
tel. 031-773 80 71
info@mppc.se