Vill du rekrytera själv? Vill du spara tid och pengar?

Vill du maximera era chanser att hitta rätt kandidat?


Vi har en enkel lösning som ger dig tillgång till vårt nätverk, kunskap och verktyg för att lyckas som ett rekryteringsproffs.

 

Masterhelp Jobb är en del av Intensogruppen.

Rekryteringsföretagen Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen och har rekryterat specialister i över 25 år. Normalt får mellan 500-600 personer ett nytt jobb via oss varje år. Du kan dra nytta av vår kunskap, annonspaket och nätverk även när du skall rekrytera själv. 

 

I vårt Gör-Det-Själv koncept hjälper vi dig med platsannonseringen. Du tar själv hand om rekryteringen i vårt rekryteringsverktyg Masterhelp som sparar mycket tid och gör det enklare att hantera kandidaterna på ett säkert och professionellt sätt. Du väljer annonspaket, vi hjälper till med spridning och expertis.

 

Få hjälp av rekryteringsproffs för att lyckas med er platsannonsering! 

 

 

 

VÅRA ANNONSPAKET

Nedan ser du våra mest populära annonslösningar. Beställ direkt via knapparna eller kontakta oss för att höra mer.

Utöver de annonskanaler som visas i paketen nedan kommer annonsen exponeras på ytterligare plattformar. Den kan plockas upp av t.ex. samarbets- / systersajter till våra partners.

Vi utvärderar ständigt resultatet från de annonskanaler vi erbjuder, för att säkerställa att de levererar önskat resultat.

 

 

VILL DU SKRÄDDARSY DITT ANNONSPAKET?

Om inget av paketen nedan passar dig hjälper vi dig gärna att skräddarsy en lösning som passar perfekt för just din annons. Kontakta oss för mer info.

 

ANNIKA WEDBERG

Affärsområdesansvarig GDS

031-7045197
annika.wedberg@saljpoolen.se

 

ALEXANDRA MUÑOZ

Account Manager GDS

08-514 816 45
alexandra.munoz@intenso.se

 

Intensogruppen
9.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

Lilla paketet
12.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

Standardpaketet
17.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

Teknikpaketet
17.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

Elpaketet
18.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

Montörpaketet
18.900kr

LÄS MER & BESTÄLL

 

VARFÖR SKA NI VÄLJA OSS?

 

Prisvärt och tidseffektivt

Vi erbjuder mycket prisvärda lösningar inom platsannonsering och rekryteringstjänster som sparar både tid och pengar.

 

FÅ IN RÄTT ANSÖKNINGAR

Genom att få in rätt sökande har du naturligtvis mycket större chans att lyckas riktigt bra med din rekrytering. Vi kvalitetssäkrar de sajter vi väljer att samarbeta med, och byter ut de som inte levererar efter våra krav.

TA DEL AV VÅRT STORA nätverk

Din annons skickas direkt till de kandidater i vårt nätverk som passar in på profilen. Vi har en av Sveriges största databaser med över 100.000 registrerade kandidater.
 

Proffs på platsannonsering

Vi är proffs på platsannonsering och lägger mycket tid på annonslayout för att få annonsen att sticka ut bland mängden. Vi kan analysera texten och ge dig tips och råd om hur din annons ska nå sin fulla potential!

lätthanterligt och effektivt

Med hjälp av rekryteringsverktyget Masterhelp förenklar du din rekrytering och får full koll på hela processen. Flera personer kan ha tillgång till samma projekt för att förenkla samarbetet. 

Spara upp till 75% av din administrativa tid med hjälp av Masterhelp!

HELHETSLEVERANTÖR

Vi är en helheltsleverantör av rekryteringstjänster och erbjuder allt från referenstagning till personprofilsanalyser. Vi är bara ett samtal bort om du behöver hjälp med något!


 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 

1. ANNONSPRODUKTION

Skicka in er annons. Vi hjälper er med annonslayout samt tips och råd om hur annonsen får maximal exponering och attraherar rätt sökanden.

 

2. ANNONSKANALER

Välj annonspaket. Väljer ni något av våra färdiga annonspaket eller vill ni ha en skräddarsydd lösning? Vi bollar gärna olika alternativ.

 

3. PUBLICERING

Vi har mängder av statistik och vet hur, var och när det ger bäst resultat att publicera sin annons. Vi hjälper er att välja bästa alternativet för er.

4. SPRIDNING I NÄTVERK

Annonsen skickas ut till de kandidater i vårt nätverk som som matchar er kravprofil.

5. MASTERHELP

De personer som är inblandade i rekryteringen får tillgång till Masterhelp rekryteringsverktyg för att hantera de ansökningar som kommer in.

6. SUPPORT OCH UTBILDNING

När platsannonsen är publicerad får ni en kort utbildning i Masterhelp för att veta hur ni ska hantera ansökningarna så smidigt som möjligt. 

Ni kommer ha tillgång till support över mail och telefon genom hela processen.

 

Susanna Milikic, HR Business Partner
Solar Sverige AB

 

Vi har varit väldigt nöjda med vår dialog och alltid flexibla förhållningssätt från Säljpoolens sida. De är proaktiva och har ett stort kundfokus kring vårt bolags utmaningar vilket jag uppskattar i alla typ av partnerskap. Vi känner oss unika som kund och det är ett gott betyg om du frågar mig!

 

Anders Nordahl, Marknadsansvarig
Beach Center

 

Säljpoolen har hela tiden ställt upp och kommit med professionella råd och tips vilket underlättar våra rekryteringsprocesser. Vi ger våra varmaste rekommendationer till andra företag som överväger Masterhelp rekryteringsverktyg.


 

 

 

Jonas Wallin, Onboarding Manager
Berner Montageteknik

 

Berner använder Masterhelp och platsannonsering till alla rekryteringar vi har i bolaget och har varit kund sedan 2005. Deras rekryteringsstöd Masterhelp är ett bra verktyg, som underlättar mitt arbete oerhört mycket. Vi får hjälp med annonseringar i flera viktiga kanaler, som gör att vi når ut till intressanta kandidater på ett effektivt sätt.


LÄS ALLA REFERENSER I SIN HELHET HÄR
 

SÄLJPOOLEN INTENSO

Läs mer om övriga annonspaket

Vill du ha hjälp? 

Fördelen med att samarbeta med Intensogruppen är att vi är en helhetsleverantör inom rekrytering. 
Du kan när som helst komplettera med någon av våra tilläggstjänster. 


Några exempel på vad vi hjälper till med: 

Personprofiltester och logiktester 

Urval och administrativ hjälp

Intervjuer 

Platsannonsering

Referenstagning 

Search / Headhunting 

Digitala utbildningar inom försäljning och ledarskap i samarbete med Intermezzon som fått pris för bästa interaktiva utbildning 

Rekryteringsverktyg – Masterhelp (använd vid enstaka tillfällen eller alla rekryteringar)

Karriärsidor / Kandidatattraktion 

Konsultativa rekryteringar där vi håller i hela processen
- Säljpoolen specialiserar sig på rekryteringar av säljare, innesäljare, marknadspersonal och affärsorienterade chefer
- Intenso Teknikrekrytering rekryterar tekniska specialister och personal inom IT/Tech

VI ÄR INTENSOGRUPPEN

 

Säljpoolen startades för över 25 år sedan och är välkända och specialiserade på att rekrytera duktiga säljare, innesäljare, affärsinriktade chefer och marknadspersonal.

 

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss.

 

Affärsområdet Masterhelp Jobb skapades för de företag som vill ta del av våra rekryteringstjänster för befattningar som inte hamnar under något av våra nischade områden.

Intenso Interim Management hjälper företag i behov av en tillfällig lösning. Vi erbjuder interimslösningar till alla branscher. Vi tar fram en erfaren konsult som gör jobbet!