www.saljpoolen.se
 www.orkla.se
 

 

 

Bli en del av oss!

Vi som arbetar på Orkla i Sverige älskar god mat, fredagsmys och en fungerande vardag. Nyfikenhet är vår drivkraft och vi är ständigt öppna för nya ideér, synsätt och lösningar.

 

 

Karriär

Hos oss på Orkla får du bra utvecklings- och karriärmöjligheter i en stor koncern, vi kallar det “A home to grow”. Här kan du jobba tvärs över funktioner, bolag och landsgränser. Sök våra lediga jobb och bli en del av oss!

Lennart Johansson
Regional Försäljningschef Retail

 

Vad var det som gjorde att du valde att börja på Orkla? 
Möjligheten att få jobba med älskade klassiska varumärken på den svenska marknaden, men också chansen till personlig utveckling. 

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet? 
Helt klart att se medarbetare ”bryta” ny mark och lyckas i vardagen, våga ta nya steg, utmana och lyckas. 

Hur är du som ledare? 
Tydlig, tillgänglig och närvarande. 

Berätta lite om tjänsten och vem du söker. 
Vi söker en ödmjuk, självgående, ansvarstagande, analytisk och matälskande lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna & jobba hårt för kunden och sin egna utveckling. 

Vilka är fördelarna med att jobba inom Orkla? 
De är oerhört många, bland annat våra varumärken som finns i de flesta svenska hemmen samt styrkan och musklerna för att kunna satsa på framtidens hållbara matglädje. Människorna, och såklart möjligheten till personlig utveckling. 


Vilka är vi?

Orkla är en ledande leverantör inom varumärkesprodukter till dagligvaruhandel, storhushåll, fackhandel, apotek och bageri. Norden…

Läs mer >


Varför ska du välja Orkla?

Orkla är ett internationellt företag med norska rötter. Vi ger dig utrymme för en spännande karriär tvärs över funktioner, bolag och landsgränser...

Läs mer >


Vad kan du bli på Orkla?

Orkla äger hela värdekedjan från A till Ö. Det betyder att vi erbjuder olika karriärvägar och goda möjligheter till vidareutveckling...

Läs mer >