Joakim Johansson
VD

 

Berätta kort om dig och din bakgrund.
Sedan tidigt 90-tal har B2B försäljning och affärsutveckling inom dagligvaruhandeln legat mig varmt om hjärtat. Genom årens olika säljuppdrag har jag skapat mig bred branschkunskap och tillsammans med en stor portion eget driv och goda internationella affärsrelationer har det mynnat ut i Passione Italiana.  Att varje dag få inspirera och dela med mig av den italienska passionen har länge varit min dröm – nu är det verklighet!

Jag är en driven, engagerad och öppen person, som har ett stort kreativt tänkande som alltid utvecklar allt omkring mig. Struktur för mig är en viktig del vilket också bygger grunden till större effektivitet både privat och i arbetet. Mitt arbete är en livsstil som hela min familj delar. 

 

Vad gör er till en attraktiv arbetsgivare?
Min vision som arbetsgivare är att ge plats i ett team där man ges delaktighet i stora och små frågor. Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål där allas olika färdigheter vävs in i beslutsprocessen. Vi är ett snabbt växande företag som brinner för våra utvalda producenter och dess genuina passion. Hos oss är man med på en resa som är få förunnad, något som ger dess deltagare stor personlig utveckling och möjlighet att växla upp i nya kommande arbetsroller och utmaningar. 

 

Vad är syftet med denna rekrytering?
Vår önskan är att finna vår nya teamspelare som på ett professionellt sätt kan tillföra kunskaper och kreativa affärslösningar som Distriktansvarig säljare inom sitt distrikt. Brinner du som oss för det italienska kökets mattraditioner välkomnar vi dig att ingå i vårt team. Tillsammans med befintliga säljare, ska ni utveckla strategier, erbjudanden och inspirera våra kunder. Vi hoppas att med denna rekrytering kunna stärka, utveckla och befästa våra positioner hos våra kunder och kommande kunder. Vi ser gärna att du som oss älskar livets goda i mat och dryck. 

Välkommen till oss på Passione Italiana! 

 

Birger Wikström
Säljare

 

Beskriv hur det är att vara säljare på Passione Italiana.
Att jobba för Passione Italiana är att ständigt utmana sig själv då jobbet är varierat samt kräver ett agilt arbetssätt. Vi på företaget brinner verkligen för våra producenter och deras produkter och känner stor stolthet att få representera dem på svenska marknaden. Vi jobbar väldigt nära våra kunder och hjälper dem med butiksutveckling och inspiration. Vi levererar inte bara varor utan förmedlar även bra idéer och arbetssätt vilket är en nyckelfaktor till att många butiker väljer oss som leverantör.

 

Vad är det bästa med ditt jobb och den branch du befinner dig i?
Det bästa med mitt jobb är den stora möjlighet att påverka som finns i företaget. Vi är ett litet team med korta beslutsvägar där vi ständigt vrider och vänder på idéerna för att hitta en lösning som funkar på marknaden. Just nu söker marknaden efter företag som oss och där är flexibilitet viktigt. Vikten av kunskap är stor och det stärker vi genom resor till producenterna i Italien och Spanien.

 

 

LEDIGA TJÄNSTER

KOMMANDE TJÄNSTER

Säljkoordinator
Stockholm

 

VÅRA PRODUKTER