PLATS ATT VÄXA

Vi växer så att det knakar och önskar att alla medarbetare utvecklas i en positiv miljö. Hos oss kommer du att utveckla din egen karriär och samtidigt ha riktigt roligt!

DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA

Hos oss väljer du själv vilken utrustning du behöver för att göra det bästa jobbet. Vi älskar också att lära oss nya saker, åka på konferenser och delta i meetups.

FÖRMÅNER

Förutom att vi alltid har riktig gott kaffe, frukt och fika har vi bl.a. generösa friskvårdsbidrag, en förmånlig tjänstepension, fri telefon, träningskort och diplomerade utbildningar.

FANTASTISKA KOLLEGOR

Vi har kul på jobbet och vi tar gärna en fika eller AW efteråt. Vi värdesätter snälla och ödmjuka människor där alla motiveras till att ta egna initiativ. Det är laget framför jaget som gäller, vi förespråkar en öppen företagskultur.

Jenny Lundström
Säljare 


Jag har jobbat inom BC2-försäljning i många år men ville vidga mina vyer och lära mig mer om B2B. Jag sökte då en utbildning inom försäljning och marknadsföring där jag hörde talas om Personalkollen. När jag såg jobbannonsen så tog jag min chans.  

En typisk arbetsdag består av att försöka kontakta så många som möjligt för att sälja in Personalkollen. Det mesta sker via telefon, men kan också bli en del mejlkontakt. Fokus är att få prata med personer via telefon. 

Det mest stimulerande med jobbet är att man får prata med många olika människor varje dag, vilket jag tycker är kul! Sedan så brinner jag för försäljning, så att få sälja är såklart väldigt roligt. 

 

Wilma Stålhult
Säljare 


Tidigare jobbade jag med IT men kände mig inte stimulerad nog då jag ville jobba med försäljning. Jag sökte mig till Personalkollen pga. att jag hört väldigt bra om företaget. 

Förutom att sitta i kundmöten består arbetet av att ringa samtal. Både till potentiella, obefintliga och ibland befintliga kunder för att boka in möten.

Det mest stimulerande med tjänsten är först och främst teamet i Umeå såklart. Vi har kunglig stämning!

Att få visa upp ett så bra system och all kundkontakt är också saker jag uppskattar, de flesta kunderna är ju verkligen så trevliga.