Jobba med oss

 

 

 

Lediga jobb

 

 

Promas resa började år 2003. Antalet långtidssjukskrivna i Sverige hade ökat lavinartat och på många arbetsplatser var belastningen orimligt hög. Först var tanken att hyra ut massagestolar. Men ju mer vi tänkte på det kände vi att det måste finnas något mer att tillföra.

En produkt som inte bara ger medarbetarna tid att koppla av, utan även verktygen för hur de ska göra det. Där och då föddes idén till återhämtningsfåtöljen – en kombination av fysisk- och mental återhämtning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är marknadsledande och vår vision är att vara det självklara valet för arbetsplatser som vill uppnå optimal återhämtning på jobbet. Vår värdegrund sitter i ryggmärgen: Tydlighet, engagemang, laganda och glädje.

Vill du läsa mer om oss?

Om oss

 

 

Jag har jobbat 5 år som säljare på Viasat och kände att jag ville utvecklas inom Business to Business. Jag har jobbat på Promas sedan 2019 och har fått en otrolig utveckling, jag trivs fantastiskt bra! Här får jag fortsatt möjlighet att göra många affärer då Promas erbjudande verkligen ligger i tiden och passar på så många olika arbetsplatser.

- Sebasthian Persson, säljare

Jens Vighagen, Säljare

Hej Jens, kan du beskriva lite om dig själv? 
Jag är 31 år och bor i Helsingborg tillsammans med min sambo och våran lilla dotter, Isabella. Jag är född och uppvuxen i Skåne, på västra sidan, den lite bättre sidan.

Förutom arbetslivet och det ganska färska familjelivet så uppfyller fotboll en ganska stor andel av min tid. Jag är med i en supporterpodd om ”mitt” lag Landskrona BoIS och det är en aktivitet som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag är utbildad och legitimerad fysioterapeut och arbetade innan min anställning på Promas kliniskt inom primärvården, på vårdcentral. 

Varför vill du arbeta på Promas? 
För att det är ett väldigt inspirerande och roligt arbete. Det är väldigt tacksamt att arbeta med ett företag och en produkt som man vet är effektiv och uppskattad.

Med min bakgrund inom fysioterapin var jag redan innan min anställning på Promas väl insatt i hur viktigt det är att arbeta med stressfrågan och hur elementärt det är med återhämtning. Därför kändes det också som en ”no brainer” att hoppa på uppdraget och sätta igång att jobba mer och bättre med återhämtning på arbetsplatsen. 

 

Rebecca Friberg, Säljare

Hej Rebecca, vem är du?
Jag skulle själv beskriva mig som en glad och aktiv person med mycket energi. Jag spenderar mycket tid på träning och fysiska aktiviteter, allt från golf till skidåkning. När jag inte ägnar mig åt träning umgås jag gärna med vänner och familj som jag värderar högt! 

Varför vill du arbeta på Promas?
Promas har en ledning som är genuint intresserade av att jobba för en bra och inkluderande arbetsplats. Det är tydligt hur detta leder till ett gott samarbete hos alla medarbetare. Här har alla en känsla för vad som gör det lilla extra. Det som också är en stor del till att jag älskar mitt jobb är alla underbara kunder jag dagligen får träffa. 

Vad vill du uppnå här hos oss?
Mitt mål är att hjälpa mina kunder med att förstå vikten av den dagliga återhämtningen och uppnå balans i vardagen. Jag vill hjälpa mina kunder att ta fram de bästa verktygen för ett långsiktigt hälsoarbete och bidra till en god arbetsmiljö med välmående personal och låga sjuktal. 

 

Att få våra kunder att må bättre är inspirerande

Jag sökte mig till Promas då jag lockades av företagets koncept inom återhämtning och mental träning. Att kunna hjälpa individer på kunders företag att må bättre ger en så stor tillfredställelse.

Min roll på Promas är utvecklande och jag har stor frihet under ansvar. Vi anställda involveras ofta i frågor rörandes företagets utveckling. Det passar mig eftersom jag är en kreativ person med marknadsbakgrund.

Vi är en blandad arbetsgrupp som har kul ihop på jobbet och utanför. Det händer att det blir en och annan padelmatch.

För att lyckas som säljare på Promas så tror jag framför allt att du bör du kunna jobba självständigt, vara nyfiken på att lära dig nytt och tycka det är kul med mycket kundkontakter.

- Joakim Persson, Key Account Manager

Välkommen att bli en del av vårt team!

 

 

Kontakt

Byängsgränd 20
120 40 Årsta

010-557 22 80
info@promas.se