till psfinancegroup.com

 

 

 

 

 

 

 Om oss

Sedan starten för 10 år sedan har PS Finance Group gått från ett renodlat inkassoföretag till en affärsbyrå som tillhandahåller expertis och tjänster genom hela fakturans värdekedja, från fakturering till inkasso och juridik.

Vi är specialiserade på att erbjuda företag kvalificerade tjänster inom fakturans värdekedja samt för fastighets- och finansföretags behov av kravtjänster.

Våra egna jurister jobbar nära våra handläggare, vilket gör att tvistiga fordringar kan hanteras snabbt, smidigt och effektivt.

Idag sitter vi i toppmoderna lokaler på Lindholmen vid Science Park med tillgång till takterrass och konferenslokal med panoramavy över Göteborg. I området finns en stark företagsanda och gott om trevliga restauranger och lunchställen. Det finns flera gym, varav ett i huset bredvid. Med närheten till hamnen tar man sig smidigt över älven med färjelinjen. Du får gärna låna en av våra elsparkcyklar.

Hos oss omges du av ett gäng drivna medarbetare som består av en högpresterande inkassoproduktion och juridikavdelning, ett effektivt säljteam, vår finans- och ekonomisektion samt vår interna IT-avdelning.

Möt några ur vårt team

Johanna
Administratör

"Jag kände mig redo för nya utmaningar och fick upp ögonen för PS som gav mig intrycket av ett trevligt och kompetent företag.

Jag erbjöds dessutom introduktionsutbildning inom inkasso och juridik från start vilket är en stor fördel i mitt jobb. Ett plus är att vi sitter i fina lokaler med utsikt över havet!"

Läs mer

 

Johan
Operations Manager inkasso

"Vi tar kundresan steget längre. Det finns många inkassobolag som utlovar ett lågt pris för en simpel tjänst.

Vi ser istället till att våra klienter gör bättre affärer genom differentierad kravhantering och alternativa lösningar som faktiskt gör skillnad i kundförluster."

Läs mer

 

Marcus
Credit Manager

"Att få arbeta på ett drivet företag som vill framåt hela tiden samt möjligheten att vara med och påverka hur vi ska fortsätta växa och utvecklas tycker jag är det bästa med företaget.

Vi sitter i väldigt schyssta lokaler ute vid Lindholmspiren där vår och sommar blir en höjdpunkt!"


Läs mer

 

Lisa
Jurist

"Man får hela tiden sätta sig in i nya branscher och varje mål är en ny erfarenhet. Dessutom har jag fått träffa många intressanta människor i mitt jobb.

Här får man ta mycket eget ansvar med att driva och processa mål själv, från stämning till huvudförhandling. PS har verkligen tillåtit mig att växa! "

Läs mer

 

Lediga jobb

Våra tjänster

PS Finance Group erbjuder hjälp med alla led i fakturans värdekedja; upprättande av affärsvillkor, avtal och orderunderlag, finansiering och utskick av fakturor, bevakning och hantering av inbetalningar till krav och inkasso samt rättsliga åtgärder och tvister. 

Fakturatjänster


Fakturering och påminnelsehantering kan vara ett tidskrävande arbete och det finns säkert annat ni vill prioritera...

 

Finansiella tjänster


PS Finans är ett factoringföretag som erbjuder en fullskalig lösning inom factoring...

 

Inkassotjänster


Vi är ett inkassobolag med branscherfarenhet..

 

Juridisk rådgivning


Vi är en nytänkande och personlig juristbyrå som vågar ta utmaningen...

 

Mission & värdegrund

”Rätt ska vara rätt” är våra ledord och mission. Fundamentet i vår verksamhet handlar om att se till att avtal ska fullföljas, att rätt ska vara rätt. Vi är en moralisk stöttepelare som ser till att företagare får betalt för utfört arbete och vi ser det som vår plikt att välja rätt metod för att nå bästa resultat.

Internt har vi tre kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: starka, alerta och personliga.

  • Starka
    Vi strävar uppåt och framåt och fortsätter konstant att låta såväl bolag som medarbetare att utvecklas.
  • Alerta
    Som en mindre och snabbfotad, lättrörlig aktör har vi en stor fördel i jämförelse med våra branschkollegor.
  • Personliga
    Vi lyssnar på våra kunder och kan erbjuda kundanpassade lösningar och strävar efter långsiktiga kundrelationer.


 

 

PS Finance Group

Lindholmspiren 7
417 56 Göteborg

031 – 788 23 10
info@psfinancegroup.com

www.psfinancegroup.com