tillbaka till saljpoolen.se

 

BUILDING THE

FUTURE TOGETHER

 

 

 

 

 

 

 

Solenergi


Rexel är en av världens största distributörer av solenergiprodukter och har flera års erfarenhet i baggaget. Vi tror på solen som energikälla för att klara Sveriges mål att ställa om till förnyelsebar energi. En klimatsmart investering i solenergi kommer återbetalas på relativt kort tid. Med de bidrag och incitament som finns idag förkortas tiden ytterligare. Vi har under lång tid byggt upp en kompetens inom området och erbjuder både produkter och tjänster med bra garantier från trygga leverantörer. Solenergins marknad växer kraftigt och vi ser en ökad efterfrågan både från privatpersoner och företag. Det kan vara av miljöskäl man väljer solceller men det är framför allt ekonomiskt lönsamt att generera el från solen oavsett om det gäller ett villatak eller en stor mark- eller en takplacerad anläggning. För dig som inte har tidigare erfarenhet av installation av solenergi har vi kurser där du får kunskap för att kunna skapa nya affärer oavsett vem din kund är. Vi har lokal kompetens på Selga & Storel men också en central teknikavdelning som hjälper dig med ditt projekt.

 

 

 

"Vi skall bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Om tanken på att vara med och skapa något som gör avtryck kittlar dig, ska du söka dig till oss på Rexel. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Till denna tjänst söker vi någon som älskar teknik, träffa människor, självgående och brinner för energi och miljöfrågor. En vanlig vecka kan innehålla säljande möten med allt ifrån slutkunder, installatörer och egna filialer. Mycket telefonkontakt gällande teknik och support."

- Peter Litzén, Försäljningschef Solenergi

 

 

Några ord från våra medarbetare

 

Huvudkontor

Rexel Sverige AB
Prästgårdsgränd 4
125 44 Älvsjö

08-556 214 00
info@rexel.se