Rockstore Engineering AB är ett personalägt teknikkonsultföretag som grundades 1980.

Rockstore erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och specifikt mark- och anläggningsområdet.

I dagsläget är vi knappt 20 anställda samt samarbetar med ett stort antal underkonsulter.

 

 

 

 

Vi vill skapa mervärden i form av en långsiktig, framgångsrik och hållbar utveckling för våra kunder och oss själva.

Genom erfarenhet och förståelse för våra kunders verksamhet har vi möjlighet att leverera det kunden förväntar sig.

En av Rockstores styrkor är att flertalet medarbetare har en mycket lång erfarenhet inom anläggningsprojekt.

 

LEDIGA JOBB

"Jag tycker att det mest stimulerande med mitt jobb är att jag kan vara med att påverka både hos kund och internt. Jag får träffa mycket olika människor i olika roller både på beställar- och entreprenörsidan, och alla projekt är unika."

- Xazal Lundin, bygg- och projektledare

VAD ERBJUDER VI?

Vi är måna om att alla ska må bra och arbetar aktivt för att varje medarbetare ska ha en lagom arbetsbelastning. Hos oss blir du en del av ett team som värnar om varandra och uppmuntrar till utveckling. Vi har flextid för att du ska få en bra balans mellan arbete och fritid och du får några extra semesterdagar.

Vi tar som arbetsgivare ansvar för att du är försäkrad genom en privat sjukvårdsförsäkring och erbjuder en förmånlig pensionslösning via Collectum.

 

ONBOARDING

Din start hos oss inleds med att du får en fadder, som hjälper dig komma in i jobbet på bästa sätt. Vi har en omsorgsfull plan för hur du lär känna bolaget och medarbetarna.

UTVECKLING

Kompetensutveckling ser vi som en viktig del av medarbetarnas framgång och vi erbjuder utbildningar efter individuella önskemål.

FÖRMÅNER

Vi erbjuder friskvårdsbidrag för att våra anställda ska kunna ta hand om sin hälsa. Hos oss har du även möjlighet att teckna dig för en personalbil, löneväxla till pension mfl förmåner.

FÖRSÄKRING

Vi tar som arbetsgivare ansvar för att du är försäkrad genom en privat sjukvårdsförsäkring och erbjuder en förmånlig pensionslösning via Collectum.

 

 

LÄR KÄNNA OSS

 

Maria Mogensen
VD

Jag tillträdde rollen som VD i mars 2021. Innan dess hade jag träffat på Rockstore i olika sammanhang under de senaste åren och då bara fått positiva erfarenheter av deras prestationer. Det känns mycket spännande att få möjlighet att vidareförädla Rockstore som är ett stabilt, högkompetent bolag inom en bransch med stor utvecklingspotential.

Vår vision är att Rockstore ska kunna fortsätta att leverera projekt- och byggledningstjänster på den extremt höga kvalitetsnivå vi har idag. Rockstore ska ta sitt ansvar och vara delaktig i utvecklingen av en mer hållbar samhällsbyggnadsbransch. 

En lagom arbetsbelastning är en viktig pusselbit för att må bra på jobbet. En aktiv dialog mellan mig som chef och medarbetarna, samt en grundinställning att vi hjälper varandra, är grundpelarna för att lyckas med detta. 

På Rockstore arbetar du med stor frihet under ansvar. Du planerar och styr själv din vardag och är flexibel mellan att arbeta ute hos kunden, på byggarbetsplatsen, i hemmet eller på vårt moderna kontor. Vi satsar på de tekniska hjälpmedel som behövs för att bedriva ett effektivt arbete. Du ingår i ett team med stark vi-känsla som engagerar varandra att prestera på topp!

Här får du möjlighet att utveckla dig själv tillsammans med flertalet medarbetare med mycket lång erfarenhet inom kompetensområdet. Det finns alltid någon att bolla svåra frågor med och inställningen är att vi löser dem tillsammans. Rockstore är ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vi har återkommande konferenser, studieresor och AW:s för att stärka vår gruppkänsla. Tillsammans ordnar vi fritidsaktiviteter som t.ex. golfspel och padelmatcher.

 

Pär Zitting
Projekt-, projekterings- och byggledare

Jag har arbetat på Rockstore sedan 2011. Jag är entreprenör i grunden och på senare år konsult. Jag hade varit i kontakt med Rockstore i olika projekt och tyckte det verkade om en bra arbetsplats. Spännande också med möjlighet till delägarskap. 

Jag trivs med variationen på typ av uppdrag och att hela tiden få utvecklas. Vi har stor kunskap, kompetens och erfarenhet i oss som jobbar här, vi alla hjälper varandra och bidrar till ett bra klimat och resultat.

Det är ett utvecklande jobb där man lär sig mycket och har många trevliga kollegor – stöd och hjälp finns alltid nära.

En typisk dag startar med morgonfika med de som är på kontoret. Sen fortsätter dagen antingen med administrativt arbete på kontoret, eller vidare ut till kund och arbetsplatser. När det finns möjlighet så åker jag tillbaka till kontoret för en gemensam lunch. Dagarna är flexibla och arbetsuppgifterna varierar dag för dag - det är en av tjusningarna med detta jobb.

 

Marie Svensson
Projekt- och projekteringsledare

Jag är utbildad samhällsplanerare och har jobbat flera år inom offentlig sektor. Det som lockade mig till Rockstore 2018 är det lilla företaget med den familjära känslan och att det finns så mycket kunskap och erfarenhet under samma tak. Sen var jag såklart också sugen på att testa konsultrollen.

Det finns en stor variation på uppdrag och uppdragsgivare, allt från mindre projekt till riktigt stora. Därför finns det också många möjligheter att påverka sitt arbete mot att både kunna jobba med det man brinner mest för eller få möjlighet att jobba i projekt som kan vara mer utmanande och lärande. En av de främsta fördelarna med jobbet är en stora variationen i vardagen. Det är roligt och lärorikt att arbeta åt olika beställare.

Vi är ett gäng med mycket erfarenhet och kunskap vilket gör att det nästan alltid finns någon som kan hjälpa till och komma med kloka råd när man stöter på svåra utmaningar. Vi trivs tillsammans och har roligt ihop i teamet. Vi jobbar ju för det mesta ute i projekt så att ”komma hem” till kontoret och träffa kollegorna är alltid trevligt oavsett vilka som är på plats. Det tänker jag är ett gott betyg för att vi alla trivs tillsammans.

En typisk dag för mig innebär oftast en mängd kontakter med beställare, byggherrar, projektörer och medborgare. Arbetet är varierat med både vanligt kontorsarbete samt arbetet ute på fältet.

 

VÅR KULTUR

Vi på Rockstore är engagerade och hjälpsamma medarbetare som genom aktivt deltagande och respekt för varandra skapar framgång och mervärde i varje projekt. Vår värdegrund bygger på fyra beteenden som ska genomsyra allt vi gör.

 

HJÄLPSAMHET

ENGAGEMANG

RESPEKTFULLHET

DELAKTIGHET

 

 

 

 

 

ROCKSTORE ENGINEERING AB

Sjöviksbacken 26
117 43 Stockholm

08-645 08 50 
info@rockstore.se