Till vår hemsida

Din karriär börjar hos
Säljpoolen

Skapa matchningsprofil

Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär inte bara att den ena dagen är sällan den andre lik. Eftersom vi är specialister på rekrytering inom sälj, chef och marknad så förväntar vi oss professionalism och engagemang från våra medarbetare och självklart får du detsamma tillbaka från oss. Du kommer märka att vi är ett sammansvetsat gäng som stöttar och hjälper varandra samt ser till att ha en hel kul på vägen!

Per Asplund | Partner/Rekryteringskonsult

Vår framtidsvision är att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare för att fortsatt vara det ledande rekryteringsföretaget i Sverige när det gäller rekrytering av säljare på alla nivåer och affärsorienterade chefer.  Platt och prestigelös organisation innebär delaktighet i det mesta för våra medarbetare. Vi strävar efter att ge medarbetarna utvecklingsmöjligheter både på det privata och det yrkesmässiga planet. Vi erbjuder självfallet trygghet för våra anställda genom pensionsavsättningar och sjukvårdsförsäkringar. Sedan försöker vi alltid ha det trevligt tillsammans på våra konferenser och utbildningar.

Annika Wedberg | KAM GDS/Masterhelp

Jag har varit anställd på Säljpoolen i 12 år inom olika roller. Bland annat var jag under 8 år ansvarig för annonsavdelningen, där jag fick ett stort intresse för vad som lockar kandidater och hur man når ut till dem på bra sätt. Idag jobbar jag med kunder som vill hålla i sina rekryteringar själva med hjälp av våra platsannonser och rekryteringsverktyg Masterhelp. Jag trivs allra bäst när jag kan sätta mig in i mina kunders behov och kunna hjälpa dem med att bli bättre strategiskt på  att hantera sina kandidater och att nå ut på rätt sätt på rätt plats. Det jag gillar med Säljpoolen är bland annat mina härliga kollegor, att man kan utvecklas och att det finns möjlighet att påverka både små och stora beslut.

Ann Szieger | Partner/Rekryteringskonsult

Jag har arbetat som rekryteringskonsult på Säljpoolen sedan 2006 och trivs väldigt bra med det. Det är en häftig känsla att komma till arbetet på morgonen och veta att man har möjlighet att förändra och kunna påverka någons framtid idag, genom att kunna erbjuda ett nytt jobb och nya utmaningar till någon. Likaså att kunna vara med och utveckla företag framåt och säkerställa att de får rätt kompetens på sin personal via oss. 
Vi är ett litet bolag med ett stort hjärta där det är viktigt att alla känner och vet att de bidrar med något i bolaget och att de är en viktig kugge i hela maskineriet. 

UTRUSTING

Vi ordnar med allt du behöver inför din nya utmaning.

PERSONALAKTIVITETER

Konferenser, julavslutningar och andra trevliga aktiviteter.

UTVECKLING

Interna och externa utbildningar.

INSPIRERANDE ARBETSPLATSER

Alla våra kontor finns i centrala lägen.

FÖRMÅNER

Goda förmåner så som pension, friskvårdsbidrag m.m.

 

 

HÄRLIGA KOLLEGOR

Bästa förmånen av alla: glada, trevliga och kompetenta kollegor.

 

 

 

 

 

 

Våra värderingar


Professionalism 

Ett professionellt bemötande är nyckeln till framgång i vår bransch. Det gäller både gentemot kunder och de kandidater vi möter i vår rekryteringsprocess.

Vår utgångspunkt har alltid varit att bemöta kandidater som vi själva hade velat bli bemötta. Det bemötandet gör oss framgångsrika i rekryteringsprocessen och har givit oss många nöjda kunder - något som är en förutsättning för vår fortsatta framgång.


Engagemang

Vi vill finna kandidater som med stort engagemang vill bygga goda och långsiktiga kundrelationer, och chefer som är engagerade och är bra på att bygga starka relationer internt.

För att lyckas med detta har vi skapat en kultur där vi utmanar varandra och våra kunder genom att göra saker annorlunda än  rekryteringsbranschen i övrigt. Vi arbetar aktivt med att få en positiv intern kultur för att skapa en motiverande och bra arbetsmiljö för våra anställda, så att de alltid vill göra det lilla extra för såväl våra kandidater som kunder.


Tro

För att vi skall kunna fortsätta att genomföra framgångsrika rekryteringar åt såväl våra befintliga kunder som potentiella kunder, skall vi alla ha en stor tro på det vi gör. För oss är det viktigt att alla medarbetare tror på företaget, våra rekryteringstjänster och på sig själva.

Vi vill även rekrytera säljare och chefer som kommer ha en lika stor tro på sin nya arbetsgivare, och att de i sin nya position får den feedback de behöver för en stark tro på sig själva. Då kommer de även att lyckas i din organisation.

Göteborg:
Klipppan 1
414 51 Göteborg
031-704 51 70

Stockholm:
Dalagatan 34
113 24 Stockholm
08-514 81 640

Malmö:
Husargatan 3
211 28  Malmö
040-660 67 20