VILL DU BLI VÅR NÄSTA

SÄLJ-POOLARE?

Att jobba hos oss innebär inte bara att den ena dagen sällan är den andre lik. Eftersom vi är specialister på rekrytering inom sälj, chef och marknad så förväntar vi oss professionalism och engagemang från våra medarbetare och självklart får du detsamma tillbaka från oss. Du kommer märka att vi är ett sammansvetsat gäng som stöttar och hjälper varandra samt ser till att ha en hel del kul på vägen!

Marie Gummerus
Regionchef

Vi på Säljpoolen är ett starkt och sammansvetsat gäng som jobbar mot gemensamma mål. Vi stöttar varandra vilket gör att vi sticker ut i rekryteringsbranschen, det är jag oerhört stolt över. Det gynnar oss alla; våra kunder, våra kandidater och inte minst våra medarbetare. Långsiktighet är så viktigt både när det gäller kundrelationer, men ännu viktigare att ha medarbetare som vill jobba hos oss på lång sikt.

Jag har jobbat med försäljning hela karriären och på Säljpoolen sedan 2010, vilket har gett mig en inblick i alla möjliga branscher och företag. Det är fantastiskt att få träffa så många härliga människor, både ute hos kund och alla kandidater. Att vi jobbar med alla typer av säljroller, från ledande befattningar till mer juniora tjänster gör också jobbet varierande och spännande. Jag har svårt att tänka mig ett roligare jobb!

 

Nicklas Jonsson
Rekryteringskonsult

Som rekryteringskonsult jobbar man nära kunden genom hela rekryteringsprocessen, ett spännande, givande och ansvarsfullt uppdrag. Jobbet blir aldrig trist eftersom det oftast innebär kontakt med många olika typer av uppdragsgivare och motiverade kandidater. Uppdrag kan se helt olika ut, vara inom olika branscher och ha helt olika kravprofiler.

För att kunna genomföra en så bra rekrytering som möjligt är det därför viktigt att vara lyhörd, noggrann och dela med sig av sina egna erfarenheter i processen. Det är viktigt att förstå kundens behov och att skapa en utförlig kravprofil. Det är viktigt att man är rak och transparent genom processens gång mot både kunder och kandidater för att undvika missförstånd.

I slutändan är det vår uppgift att se till att både företaget du hjälper och den utvalda kandidaten känner sig nöjd. Det är då det är kul att gå till jobbet!

 

Vi på Säljpoolen är ett starkt och sammansvetsat gäng som jobbar mot gemensamma mål. Vi stöttar varandra vilket gör att vi sticker ut i rekryteringsbranschen, det är jag oerhört stolt över.

Peter Nilsson
Rekryteringskonsult

Att jobba som rekryteringskonsult är för mig lite som ett kinderägg; 3 önskningar i 1.

För det första får jag dagligen jobba med ett av områdena som jag brinner för, att SÄLJA och skapa affärsmöjligheter. Dessutom får jag möjlighet att använda all min erfarenhet och kunskap till att utmana, guida och vägleda mina kunder i deras processer. 

För det andra, tillfredsställelsen att se glädjen hos kandidaten som blev anställd, oslagbart!

Och det tredje, det som vi alla säljare strävar efter, nämligen kundnöjdhet. Att med fingertoppskänsla och hantverk, hitta guldkornet som kan blomma ut till en stjärnsäljare, eller att hitta stjärnsäljaren som matchar och överträffar profilen. Också oslagbart! 

Om inte detta skulle vara nog, så kan jag locka med ett gäng härliga kollegor i blandade åldrar som alltid har nära till skratt. Göteborgshumorn (från vårt HK) smyger sig ibland in här nere i Malmö också, men som tur är, inte så ofta!

 

Annie Åström
Rekryteringskonsult

I min roll som rekryteringskonsult finns det en tydlig röd tråd: att skapa goda kund- och kandidatrelationer. Jag säkerställer rekryteringsprocesserna för samtliga parter och ser till att vi skapar de grunder som vi behöver för att kunna nå vårt gemensamma mål, dvs. en lyckad rekrytering. 

Det finns inget som toppar känslan av att få ge goda nyheter till någon som hållit tummarna tills de blivit blåa för något som de velat uppnå. Jag arbetar nära alla mina kollegor, men mycket med de som har en inriktning inom sälj. Vi samarbetar när det kommer till att lära känna kunden och vilka utmaningar de står inför, för att skapa en tydlig och gemensam bild samt kunna kartlägga rekryteringsprocessen.

Utöver att tillsammans med kund sätta en kravprofil så är det upp till mig att bilda en uppfattning av vilka personer som kan matcha in i det befintliga teamet, bolaget och vart de ser sig framåt i tiden. Det är ett stort och roligt ansvar att vara en del av att bygga bolag.

Som person arbetar jag med en mix av professionellt och personligt Jag tycker det är viktigt att kunna gå utanför en fyrkantig dialog, för att på så sätt skapa en trygghet och ge en ärlig bild av vem man är som person, samt var man önskar att se sig i karriären. Då skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för både kandidat och kund.

 

Det finns inget som toppar känslan av att få ge goda nyheter till någon som hållit tummarna tills de blivit blåa för något som de velat uppnå.

Kim Storm
Rekryteringskonsult

När jag sökte mig hit var det för att jag hade fått rekommendationer från olika håll om att detta skulle var ett etablerat och omtyckt företag att arbeta på, vilket jag verkligen har fått bekräftat sedan jag började. Något som jag tyckte var väldigt spännande var att Säljpoolen tryckte mycket på att arbeta som ett team och samarbeta sinsemellan. Säljpoolen har en företagskultur som verkligen värnar om de anställda. Vi har ett öppet klimat där utveckling och nytänkande uppmuntras. 

Säljpoolen som företag upplever jag har ett stort förtroende ute på marknaden vilket ger oss möjlighet att jobba med starka varumärken. I rollen som rekryteringskonsult arbetar vi tätt tillsammans med kunder, vilket är en förutsättning för att säkerställa målet att hitta marknadens bästa kandidater.

 

Alexandra Alfredsson
Sälj- och Marknadskoordinator

Jag har jobbat på Säljpoolen sedan januari 2021 och jag har från dag ett stormtrivts. Att komma in som nyanställd under en pandemi innebär att lära känna merparten av mina kollegor via en skärm. Att skapa en god teamkänsla och gemenskap digitalt är inte alltid enkelt, men på Säljpoolen fick jag snabbt en naturlig plats i gänget, något som jag tror är svårt om man saknar sammanhållning i ett arbetsteam. 

Min roll som sälj- och marknadskoordinator är en bred och varierande roll. Jag stöttar säljavdelningen, följer upp leads i vårt CRM-system och arbetar löpande med att analysera och optimera våra marknadsinsatser för att kunna attrahera ännu fler kunder. Jag arbetar även kreativt, främst med att ta fram material för sociala medier, hemsidorna och skapa utskick och aktiviteter mot våra kunder. Säljpoolen är verkligen ett bolag där jag känner att jag kan stå för företagskulturen och vara stolt över vad vi tillsammans presterar.

 

"Säljpoolen är verkligen ett bolag där jag känner att jag kan stå för företagskulturen och vara stolt över vad vi tillsammans presterar."

Maria Tedeman
Digital Producent

Jag har varit på Säljpoolen sedan januari 2019 och jag trivs superbra. Det är ett lagom stort bolag med härliga kollegor och en företagsledning som är lyhörda och måna om oss anställda. Min upplevelse är att Säljpoolen är ett företag som vill fortsätta utvecklas och är redo att prova och utforska nya vägar för att nå målen. Att komma med tankar och idéer uppmuntras och tas alltid emot väl.

I min roll som digital producent är min huvuduppgift att layouta och publicera jobbannonser. Därför har jag mycket kontakt med samtliga konsulter på alla våra kontor och även en del direktkontakt med kunder. Jag jobbar också mycket med landnings- och karriärssidor, hemsidor, video, sociala medier och allt möjligt roligt som gör att jag får jobba kreativt på många olika sätt. 

 

Hampus Johansson
VD

Säljpoolen har funnits i 25 år, i syfte att rekrytera Sveriges bästa säljare och chefer. Vi har en tydlig målsättning att vara förstavalet hos våra kunder när de skall rekrytera nya säljprofiler till sin organisation. 

Jag vill inspirera och bygga ett starkt team. Jag har styrkor. Jag har brister. Där jag har brister har andra styrkor. Tillsammans kan vårt bolag nå fantastiska framgångar, vilket jag tror uppstår när engagerade individer arbetar för varandra. Rätt person på rätt plats. Jag är en idéspruta med stort engagemang och driv för förbättringsarbeten. Vi skall ha kul på jobbet och arbeta med det som vi är duktiga på. Min ambition är att skapa rekryteringsbranschens mest eftertraktade arbetsplats och vara bäst på det vi gör!

 

"Jag har styrkor. Jag har brister. Där jag har brister har andra styrkor. Tillsammans kan vårt bolag nå fantastiska framgångar, vilket jag tror uppstår när engagerade individer arbetar för varandra. "

GÖTEBORG (HK)
Klipppan 1 | 414 51 Göteborg

STOCKHOLM
Dalagatan 34 | 113 24 Stockholm

MALMÖ
Adelgatan 9 | 211 22 Malmö

LINKÖPING
Apotekaregatan 11 | 582 24 Linköping

JÖNKÖPING
Västra Storgatan 12 | 553 15 Jönköping