Till annonsen

 

 

 

VILL DU BLI VÅR NÄSTA

SÄLJ-POOLARE?

Att jobba hos oss innebär inte bara att den ena dagen sällan är den andre lik. Eftersom vi är specialister på rekrytering inom sälj, chef och marknad så förväntar vi oss professionalism och engagemang från våra medarbetare och självklart får du detsamma tillbaka från oss. Du kommer märka att vi är ett sammansvetsat gäng som stöttar och hjälper varandra samt ser till att ha en hel del kul på vägen!

 

 

 

 

 

 

 

Hampus Johansson, Regionchef

 

Berätta kort om Säljpoolens affärsidé.
Säljpoolen har funnits i 25 år, i syfte att rekrytera Sveriges bästa säljare och chefer. Vi har en tydlig målsättning att vara förstavalet hos våra kunder när de skall rekrytera nya säljprofiler till sin organisation. 

Varför skall vi rekrytera en ny medarbetare?
Branschen förändras snabbt och det är vansinnigt roligt. Säljpoolen har funnits i 25 år och flera av mina kollegor har varit med i över 10 år. Vi ser möjligheten att få in ny kompetens och utveckla den kunskapsbank som redan finns i bolaget. Det finns gott om utrymme för oss att ta ännu mer marknadsandelar inom vårt gebit.

Hur är du som ledare?
Jag vill inspirera och bygga ett starkt team. Jag har styrkor. Jag har brister. Där jag har brister har andra styrkor. Tillsammans kan vårt bolag nå fantastiska framgångar, vilket jag tror uppstår när engagerade individer arbetar för varandra. Rätt person på rätt plats. Jag är en idéspruta med stort engagemang och driv för förbättringsarbeten. Vi skall ha kul på jobbet och arbeta med det som vi är duktiga på. Min ambition är att skapa rekryteringsbranschens mest eftertraktade arbetsplats och vara bäst på det vi gör!

Till annonsen

 

 

Säljpoolen Göteborg

Klipppan 1
414 51 Göteborg

031-704 51 70
info@saljpoolen.se