I Intensogruppen ingår Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Masterhelp Jobb och Referenstagning i Sverige.

Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och täcker med våra olika affärsområden alla branscher. Vi har ett unikt erbjudande där vi har möjlighet att skräddarsy lösningar för att macha våra kunders rekryteringsbehov.

Att jobba hos oss innebär inte bara att den ena dagen sällan är den andra lik. Du kommer även märka att vi är ett sammansvetsat gäng som stöttar och hjälper varandra samt ser till att ha en hel del kul på vägen!

Välkommen till oss på Intensogruppen!

 

 

 

 

Annika Wedberg
Affärsområdesansvarig GDS

Hur länge har du arbetat i Intensogruppen?
Det är ganska länge nu faktiskt! Jag har arbetat här i 15 år inom olika befattningar.

Vår ledning är lyhörda och det har alltid funnits möjlighet att utvecklas inom företaget inom områden jag varit intresserad av, vilket är mycket viktigt för mig.

Hur är det att arbeta på Intensogruppen?
Det bästa är mina härliga kollegor! Det är ett engagerat gäng som har mycket kunskap som de gärna delar med sig av. Vi har mycket på gång och är inne i en spännande fas vilket är extra kul.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas?
En stor portion envishet kombinerat med en vilja att hjälpa på riktigt. Att du har humor och en stark laganda är också viktigt.

Hur ser en arbetsdag ut? 
”En typisk arbetsdag i rollen som säljare är en blandning mellan att du bokar möten, träffar kunder och arbetar i CRM-systemet Upsales. Dina kunder är oftast personer inom HR och ledningsgrupper, men består av alla möjliga personer i företag som håller i rekrytering eftersom konceptet fungerar för att hitta alla roller i ett företag. 

Just nu är de flesta möten digitala men på sikt kommer det bli fler fysiska möten. Du kommer att vara konsultativ i din rådgivning där du jobbar tillsammans med kunderna för att ge dem värdefulla tips och idéer till hur de kommer att lyckas ännu bättre med att hitta sin drömmedarbetare.

Du och jag kommer löpande att ha täta avstämningar för att stötta och ge varandra tips och idéer om hur vi kan utveckla affärsområdet ännu mer.

"Säljpoolen är verkligen ett bolag där jag känner att jag kan stå för företagskulturen och vara stolt över vad vi tillsammans presterar."

Alexandra Alfredsson
Sälj- och marknadskoordinator

"Tillsammans kan vårt bolag nå fantastiska framgångar, vilket jag tror uppstår när engagerade individer arbetar för varandra."

Hampus Johansson
Regionchef Göteborg

"Min upplevelse är att Säljpoolen är ett företag som vill fortsätta utvecklas och är redo att prova och utforska nya vägar för att nå målen."

Maria Tedeman
Digital producent

"Vi har en affärsmässig, utvecklingsorienterad och prestigelös miljö där vi tar vara på allas styrkor och tar till oss av förslag på förbättringsområden."

Dan Andersson
VD

 

Marie Gummerus
Regionchef Stockholm

Vi på Säljpoolen är ett starkt och sammansvetsat gäng som jobbar mot gemensamma mål. Vi stöttar varandra vilket gör att vi sticker ut i rekryteringsbranschen och det är jag oerhört stolt över. Det gynnar oss alla; våra kunder, våra kandidater och inte minst våra medarbetare. Långsiktighet är så viktigt både när det gäller kundrelationer men ännu viktigare att ha medarbetare som vill jobba hos oss på lång sikt.

Jag har jobbat med försäljning hela karriären och på Säljpoolen sedan 2010, vilket har gett mig en inblick i alla möjliga branscher och företag. Det är fantastiskt att få träffa så många härliga människor, både ute hos kund och alla kandidater. Att vi jobbar med alla typer av säljroller, från ledande befattningar till mer juniora tjänster gör också jobbet varierande och spännande. Jag har svårt att tänka mig ett roligare jobb!

 

En del av det glada Stockholmsgänget!

 

 

Se filmen om hur vi planerar att expandera.

 

GÖTEBORG (HK)
Klipppan 1 | 414 51 Göteborg
031-704 51 70


STOCKHOLM
Dalagatan 34 | 113 24 Stockholm
08-514 81 640


MALMÖ
Husargatan 3 | 211 28 Malmö
040-660 67 20

 

info@saljpoolen.se | www.saljpoolen.se