tillbaka till saljpoolen.se

 

Passerkontrolll

Porttelefoni

Säkerhetssystem

 

Jonas Lideborg, VD

 

Hur är det att arbeta på Scantron AB?
Att arbeta på Scantron är otroligt spännande då vi befinner oss i en tillväxtfas där vi utmanar säkerhetsbranschen med innovativ teknik och snygg design. Vi är fortfarande relativt små vilket gör att alla medarbetare är väldigt delaktiga i de dagliga arbetsuppgifterna vilket får till följd att alla bidrar till vår utveckling.

 

Vilken typ av ledare är du?
En engagerad och stimulerande ledare som vill att de anställda skall utvecklas. Jag vill att de anställda ska vara så delaktiga som möjligt och jag tror på framgång genom allas samverkan.

 

Nu söker ni en Teknisk Säljare i Göteborg. Vad erbjuder ni?
Vi erbjuder en prestigelös och spännande arbetsplats med produkter i teknisk framkant som är under ständig utveckling. Som säljare hos oss kommer man att få arbeta brett mot många målgrupper såsom installatörer, slutkunder och konsulter mm. Man kommer få en flexibel tillvaro men med stort ansvar. För rätt person kommer tjänsten att vara väldigt stimulerande och man kommer ha stora möjligheter att påverka hur sin roll utvecklas över tid. Eftersom man som säljare varje dag möter marknaden och ställs inför dess krav och önskemål kommer man i tjänsten som säljare även vara en aktiv person i vår produktutveckling.

 

Hur ser framtiden ut för Scantron?
I Danmark där vi är marknadsledande med vår teknik har vi otroligt många fina och framgångsrika projekt i drift. Vi har även i Sverige många spännande projekt i ryggen men här befinner vi oss fortfarande i en tillväxtfas. Så tiden vi har framför oss är jättespännande och full av möjligheter. 

 

 

Scantron AB

Hulda Mellgrens gata 1, 2TR
421 32 Västra Frölunda