Är du vår nästa stjärna?

 

 

 

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar.

Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med de ledande tillverkarna inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment utefter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder. Vi har en mycket stark tillväxt och söker nu ytterligare kollegor.

 

 

 

 

Andreas Ekberg
Delägare, Sälj & Marknadschef

Varför startade ni SellPower?
Jag har alltid haft ett högt driv och mycket entreprenörskap i mig. Jag och min kollega hade jobbat med batterier och strömförsörjning till mobila och marina applikationer i några år och var sugna på förändring. Vi delade synen på affärer, teamkänsla och kundfokus och hade länge pratat om att starta ett företag som gör avtryck och bidrar till ett hållbart samhälle. Vi hade båda gedigen kunskap inom batteriteknik, batteriladdning och solceller och såg en möjlighet att använda våra kunskaper för att bygga koncept med fokus på produktion, distribution och lagring av el.

Efter några sena nätter hade vi gjort en plan på hur vi skulle kunna använda vår kunskap tillsammans med nya innovativa produkter och hade ett långsiktigt mål att skapa hållbara och säkra energilösningar för industri, säkerhet och privatbostadsmarknaden.

Målet med företaget var också att skapa en stark teamkänsla mellan allt ifrån kollegor, kunder och leverantörer, allt för att främja en lösningsorienterad och kreativ atmosfär där alla samarbetade för optimal kundnöjdhet och gemensam tillväxt.

Vad är framtidsvisionen?
Vi vill skapa en hållbar värld för våra barn och barnbarn och vet att vi kan bidra till att minska vår klimatpåverkan genom att alltid ifrågasätta de produkter och lösningar som används idag. Vi tror på ständig förbättring och kommer alltid att vara pionjärerna som testar, utvärderar och förbättrar. SellPower är idag ett embryo som kommer att bli något stort. Vi har från början haft en klar strategi på vart vi skall och hur vi skall ta oss dit. 

Vi har i dagsläget ett unikt sortiment och spetskompetens inom varje produktområde, men vi kommer alltid behöva vara ödmjuka och lyhörda för nya trender, idéer och innovationer för att fortsätta utveckla omställningen till ett fossilfritt samhälle. SellPower skall vara en trygg, kompetent och lyhörd partner som skall visa våra samarbetspartners att de bolag som investerar klimatsmart kommer att bli morgondagens vinnare.

Vad gör du för dina medarbetares trivsel?
Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom SellPower?
Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter.

Vad är det som gör SellPower till en attraktiv och modern arbetsplats?
SellPower är en arbetsplats utan prestige, högt i tak och med mycket entreprenörsanda. Alla jobbar efter devisen ”frihet under ansvar” och ges en stor möjlighet att påverka. Kvalitet och driftsäkerhet ligger i SellPowers DNA och produktsortimentet ligger ständigt i framkant. Nu när energimarknaden står inför massiva förändringar till följd av samhällets elektrifiering skapas oändliga möjligheter för SellPowers energikoncept. Vi håller nu på att bygga upp basen för vår framtida organisation vilket skapar stora möjligheter för medarbetarna att växa in i nya roller i samband med vår framtida expansion.

Martin Lindgren
VD

Vad är som gör Sellpower Nordic AB till en attraktiv och modern arbetsplats?
SellPower Nordic AB är ett dynamiskt handelshus med en högkvalitativ produktportfölj som ligger i framkant gällande hållbarhet och grön energi. Vi är närvarande på ett marknadssegment som har en enorm potential och är bra på att hjälpa kunden att hitta nya idéer och lösningar. Detta gör att vi har en hög kundnöjdhet och att vi ofta får nya roliga projekt att jobba med.

Berätta om SellPowers framtidsvision.
Vår vision är att utveckla företaget till en av de starkaste och mest innovativa aktörerna inom smarta energilösningar, och tillhandahålla bäst kvalitet inte bara i hårdvara utan även gällande mjuka värden. Vi skall växa organiskt och företaget skall vara en solid bas för alla medarbetare. Vi vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare och ge varje individ rätt förutsättningar för att avancera och hitta sin roll i företaget.

 
 

 

SellPower Nordic AB
Energigatan 11 A
434 37 Kungsbacka

031 761 85 80
info@sellpower.se