tillbaka till saljpoolen.se

 

Vi skapar rum som ger utrymme för idéer och individer att växa

 

Mattias Stahlin
Försäljningschef

 

Vad var det som gjorde att du valde att börja som Försäljningschef på Senab?
Jag var i en närliggande bransch och hade SENAB som kund, jag var alltid välkommen in på kontoret och väl mottagen. Det var en bra och professionell atmosfär som jag blev imponerad av. SENAB har också ett starkt varumärke i branschen så när jag blev tillfrågad om att starta på SENAB var valet lätt.

Vad är Senabs framtidsvision?
Att fortsatt växa och tydligt vara en av de stora aktörerna, fortsätta leverera lösningar för medelstora och stora bolag med en god lönsamhet samt vara det mest innovativa bolaget i vårt slag. En marknadsledare!

Vad gör Senab för att få sina medarbetare att trivas?
Personligen tror jag på ett stort eget ansvar med grund i en stark struktur med tydligt ledarskap. Att alla medarbetare har ett eget driv och engagemang skapar förutsättningar för en härlig kultur av prestation och samhörighet.

Vilka är fördelarna med att jobba inom Senab?
Att få coacha och se medarbetare växa i sin roll men också i bolaget. Kompetenta medarbetare med en bredd av unika kompetenser gör att det blir dynamiska projektgrupper och säkrar fin leverans i alla led till våra kunder som vi faktiskt lever av. Det är ett bolag att växa i, jag började som Key Account Manager och sökte sedan jobb som Affärsområdeschef och nu har jag startat en ny roll som försäljningschef. 

Vad är det som gör Senab till en attraktiv och modern arbetsplats?
Jag tror på riktigt att det är våra gamla värderingar, sedan starten 1975, som speglar av sig på oss och vår omgivning. Hjärta, Engagemang, och Nytänkande… och att man kan få riktigt kul utveckling om man gör sitt bästa på dagarna.

Marcus Törner
Teamchef Sälj


Vad är din bakgrund och vad lockade dig att bli säljare på Senab?
Jag har arbetat både som elektriker och DJ innan jag bestämde mig att börja studera och byta väg i arbetslivet. Jag började som innesäljare och gick efter ett år över till att bli säljare. Nu är jag teamchef över säljteamet i Stockholm.

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig?
I min roll som Teamchef, så är jag den som leder och fördelar arbetet i Stockholm, vilket innebär och stötta och coacha medarbetarna i deras försäljning.

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet?
Att se mina medarbetare lyckats och växa. Att vi gör detta som ett team där alla är delaktiga.

Hur är det att jobba på Senab som bolag?
Senab har gått från att vara ett ganska litet företag till att bli en stor koncern som nu mer finns på många platser i världen, men utan att man som medarbetare blir anonym. Man ser människan på Senab.

Vad är de främsta fördelarna?
Det finns möjlighet att utvecklas som människa och göra olika karriärer, man behöver inta fastna i något fack om man inte vill det.

 

Veronica Waerner
Säljare


Vad är din bakgrund och vad lockade dig till att bli säljare på Senab?
Jag har jobbat länge med service och kommer närmast från Volkswagen Finans. Jobbet på Senab lockade mig då jag ville utvecklas som person och driva egna projekt. Sälj har alltid intresserad mig och min roll på Senab har en perfekt kombination av kreativitet, projektledning och sälj.  
 
Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig? 
Jag sitter bland annat i arbetsmöten med kunder som behöver hjälp med inredning inför en renovering/flytt. Jag träffar leverantörer där kontakter och erfarenheter utbyts. Planeringsmöten/avstämningar med projektkoordinatorer och monteringspersonal inför leveranser av mina projekt. Avslutsmöten med kunder efter leveranser samt eget administrativt jobb som hör till allt ovan.
 
Vad tycker du är mest stimulerande med jobbet?
Att få vara med en kund på resan där vi tillsammans bygger upp deras nya arbetsplats efter deras förutsättningar.  Driva projektet så att färg, form, funktion och budget blir enligt kunds vision.
 
Hur är det att jobba på Senab som bolag?
Du får hela tiden utvecklas och jobba med det som just du är bäst på! Vi alla har olika egenskaper och är bra på olika saker.
 
Vad är det främsta fördelarna?
All kunskap finns inhouse hos oss! 

 

Som en del av Edsbyn Senab-koncernen representerar vi alla stora möbel-, design- och inredningsvarumärken i branschen. Vi har dessutom egen produktion och produktutveckling. I tillägg till våra lokala kontor i Sverige och Norge finns vi idag även representerade i Asien och Nordamerika. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet.

Läs mer Till annonsen

Stockholm
Regeringsgatan 66
111 39 Stockholm

 

Göteborg
Fiskhamnsgatan 6C
414 58 Göteborg

 

Malmö
Fersens väg 3
211 42 Malmö

 

info@senab.com
+46 8-5863 50 00

 

Alla kontor