Sulzer Pumps tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktor till framgång.  Hos oss får du jobba i en internationell arbetsmiljö med goda möjligheter och förutsättningar för vidare utveckling.

Vill du vara med?

Therése Ringström
Arbetsledare

Jag hade aldrig tidigare hört talas om Sulzer när jag blev tillfrågad om att börja jobba här. Det var en tillfällig tjänst, men jag utvecklades och behövdes på fler avdelningar och är fortfarande kvar efter ca. 9 år. Min framtidsvision är att vi tillsammans ska driva Sulzer framåt. Och att vi har roligt medan vi gör det.

Vi är ett härligt gäng som arbetar här, vi är bra på att samarbeta och vi har en ledning som jobbar mot att Sulzer ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi jobbar ständigt med förbättringar och den härliga gemenskapen. Det är viktigt att varje medarbetare känner sig hörd och delaktig. Att skapa så bra förutsättningar som det går i det dagliga arbetet är också av stor vikt.

För att trivas i tjänsten som kvalitetschef ska man tycka om att ha många järn i elden samtidigt, kunna lyssna på sina anställda, vara rak och ärlig och ha en förståelse för att ingen person är den andra lik. 

 

Stefan Åstrand
Produktionschef

Jag sökte mig till Sulzer för att jag har hört mycket bra om företaget. Nu har jag varit på plats i ca 1,5 år, och jag trivs bra. Några av de största fördelarna med att arbeta på Sulzer är att man får jobba med bra kollegor, det tas snabba beslut och är en bra arbetsmiljö. Vi har en bra dialog med våra medarbetare om hur man mår och vad som kan bli bättre. Vi ser öppenhet och ärlighet som en viktig del. 

Sulzer tillhör en stor koncern och vi har många av våra kollegor utspridda i världen. Att få arbeta på det ta sätt är lärande och spännande. Framtidsvisionen är att vi ska bli ännu bättre på det vi gör idag och att säkra flera arbetstillfällen. För att trivas som kvalitetschef måste man vara driven och med på att det kan svänga fort. Man måste våga ta beslut kunna hantera personal. 

 

Henrik Lindén
Team Leader

Jag har jobbat på Sulzer sedan 2004 och jobbade under lång tid som produktionstekniker. När det skulle internrekryteras en team leader nappade jag då det kändes som en naturligt steg i min karriär. 

Att jobba på Sulzer är tydligt och varierande, och stämningen i teamet är god och hjälpsam. Det mest stimulerande med jobbet är variationen och de korta beslutsvägarna.

Varje morgon startar vi med daglig styrning vid fyra olika teamboards. Sedan blir det avrapportering vid ännu en teamboard där alla avdelningar har en representant. Efter det börjar det dagliga arbetet med uppgifter man har fått vid de olika teamboard tavlorna.

 

Fredrik Edholm
Produktionstekniker

Jag har jobbat här sedan 2003, varav ett år som produktionstekniker. Tidigare har jag jobbat som bl.a. CNC-operatör, licenssvetsare, montör och lackerare. Jag har gjort det mesta inom vår verkstadsverksamhet här men var sugen på nya utmaningar, därav blev det att testa på produktionstekniker. Det är ett varierande och utmanande arbete med bra kollegor!

Jag tycker Sulzer är ett mycket bra företag att jobba på. Jag upplever att vi har en mycket bra stämning i teamet med tätt samarbete. Det mest stimulerande med jobbet är alla nya utmaningar samt problemlösning. En väldigt kortfattad beskrivning av en typisk dag är att vi kör en avstämning varje morgon, där vi kollar av om det t.ex. blivit något strul eller behov som har uppkommit i verkstaden, samt vad alla ska göra för saker under dagen. Sen kör vi på! 

 

 

Sulzer

Kvarnbacksvägen 9
592 41 Vadstena