till intenso.se

till synective.se

Synective Labs fortsätter expandera!
Utvecklare inom inbyggda system, kontakta oss för en diskussion!

Synective Labs inkluderar runt 25 personer med en mix av kunskaper och åldrar, alla med ett gemensamt intresse av att utveckla tekniskt effektiva lösningar till våra kunder. I dagsläget är vi utspridda på tre kontor, Stockholm, Linköping och Göteborg, där vi arbetar med vår lokala marknad men också i gemensamma projekt mellan kontoren.

En huvudanledning för många av våra anställda att arbeta hos Synective Labs är att få vara del av en av branchens skarpaste konsultföretag inom integration av komplexa system på FPGA. Som anställd på Synective Labs får du möjlighet att utvecklas inom avancerad hård- och mjukvaruutveckling, samtidigt som man har en samling likasinnade kollegor omkring sig för frågor och stöd. En annan är att personalfokus gäller, vi vill att alla ska arbeta med saker som är utvecklande och roligt!

 


 

"Synective är ett trevligt och familjärt bolag av lagom storlek. Tillsammans med våra kunder jobbar jag och mina kollegor i teknikens absoluta framkant med dagens och morgondagens produkter. 

Det är viktigt för företaget att ta väl hand om sina anställda och att alla ska känna att man är med och bidrar samt ständigt lär sig nya saker under resans gång. Vi träffas löpande utanför arbetet för att stärka sammanhållningen eftersom de flesta av oss har uppdrag ute hos våra slutkunder.

I mitt jobb blandar jag rollen som regionchef med en teknisk roll som systemarkitekt och implementatör ute hos kund. Det ger mig tillfälle både att umgås med mina anställda och att känna av marknaden och i vilken riktning tekniken och kunderna rör sig.."

Gunnar Stjernberg - Regionchef Stockholm

 

 

 

"Synective är ett väldigt trevligt och sammansvetsat gäng ingenjörer i den tekniska absoluta framkanten. Vi drar nytta och erfarenheter från flera decennier av FPGA och Embedded utveckling och design, där seniora och juniora förmågor tillsammans stöttar och sporrar varandra för att leverera optimala lösningar i roliga och spännande projekt.

Hos oss får du jobba med fantastiska arbetskollegor samtidigt som du snabbt utvecklas i din nuvarande roll med stora möjligheter att styra dina framtida möjligheter och uppdrag."

Mikael Pettersson - Regionchef Göteborg

 

”Synective har lång erfarenhet av avancerad FPGA design. Detta tillsammans med ett flexibelt arbetssätt och trevliga kollegor gör det lätt att trivas.”

KG Jönsson - FPGA-utvecklare

 

”Att få möjligheten att leda Synective Labs under de senaste åren har varit ett sant nöje. Vi är bortskämda med anställda och kunder som i kombination med spännande utmaningar ger mycket tillbaka. Min förhoppning och strävan är att dessa positiva känslor för företaget och dess utveckling är delade och är en av många goda anledningar att jobba hos oss på Synective Labs.”

Niklas Ljung - VD

 

 

 

Göteborg

Andra Långgatan 48
SE-413 27 Göteborg
+46 (0)31 760 72 40

Linköping

Teknikringen 1F
SE-583 30 Linköping
+46 (0)13 465 10 40

Stockholm

Isafjordsgatan 39B
SE-164 40 Kista
+46 (0)8 533 37 40