Till annonsen

 

 

 

Martin Palmkvist
VD


Vad är framtidsvisionen för företaget?
Tebo ska vara en ledande leverantör av specialprodukter mot återförsäljare och konsument inom bygg och industri. Våra kunder ska känna att vi och våra produkter förbättrar och förenklar i deras arbete. Tebo ska vara en arbetsplats där människor mår bra, vill vara och utvecklas. 

Hur är du som ledare?
Engagerad, tydlig, positiv och närvarande.

Vad är det som gör Tebo till en attraktiv och modern arbetsplats?
På Tebo bryr vi oss om varandra på ett personligt plan och det smittar av sig på våra kunder och självklart på våra medarbetare. På Tebo strävar vi efter att ständigt utvecklas och erbjuda ett attraktivt sortiment i en bransch som alltid utvecklas.

Vad tror du kommer vara viktigt för att lyckas?
Att man är aktiv och driven med sunt förnuft, noggrann, positiv och serviceinriktad. En person som förstår att försäljning kommer genom att hålla en hög kvalitet i samverkan med en hög aktivitet. En person som kunderna vill kontakta och bli kontaktad och besökt av. 

 

Peder Forslund
Fältsäljare SYD

Vad är din bakgrund?
Jag har jobbat som säljare sedan 94, och sålt allt ifrån pneumatic till el-centraler och industriförnödenheter. Ursprungligen från Jämtland, nedflyttad till Skåne sedan 26 år tillbaka. Jag tycker om att träffa människor och det sociala utbytet man får i rollen. 

Hur är bolaget som arbetsgivare? Vad är de främsta fördelarna?
Högt i tak, ett bra gäng. Fritt arbete med eget ansvar, möjlighet att styra dagen. Bra och uppskattade produkter av hög kvalitet att jobba med. Vi har bra säljhjälpmedel som CRM system och en uppskattad websida som gör det enkelt att möta kunden på ett proffsigt sätt. 

Beskriv säljprocessen hos er.
Största delen är förvalta och vårda befintliga kunder, presentera nyheter och support. Bearbetning av nya kunder och införsäljning av specifika sortiment. Säljprocessen ser väldigt olika ut beroende på kunden, vi jobbar väldigt nära kunden för att ge bästa möjliga service och anpassar oss till dem. 

Vad tycker du är det mest stimulerande med jobbet?
Träffa människor. Stort eget ansvar och möjlighet att påverka, och lägga upp sin tid. Resultaten speglar tydligt arbetsinsatsen. 

 

Tebo Byggtillbehör AB

Blygatan 5
195 72 Rosersberg

08-96 70 44
info@tebo.se

Till tebo.se