Vill du växa med oss?

 

 

Specialister inom VA-infrastruktur


Uniwater är en växande nordisk koncern med stort fokus på hållbarhet, lärande och utveckling. De 15 dotterbolagen är verksamma inom olika specialistområden, som hanterar alla steg av vattnets kretslopp i samhället. Från vatten- och reningsverk till underhåll och renovering av VA-nätet i stort.
 

Vi erbjuder

Trygghet

Trygg anställning i en framtidsbransch

Utveckling

Forma din karriär och väx med koncernen

Arbetsliv i balans

Generösa möjligheter till distansarbete och flexibla arbetstider

Lärande och kunskaper

Utveckla dina kunskaper med Uniwater Academy

Inkluderande arbetsmiljö

Säker och trygg arbetsmiljö med fokus på samarbete 

Hälsa

Friskvårdsbidrag och Feelgood företagshälsovård

Till dig som är student

 

Oavsett i vilket skede du befinner dig i dina studier, finns det flera spännande möjligheter att utforska inom Uniwater. Att starta din karriär hos Uniwater under eller efter din studietid är en fantastisk möjlighet för dig att lära känna oss och för oss att lära känna dig.

För att möta framtidens utmaningar söker vi unga talanger som kan bidra med nya perspektiv och kunskaper till våra team.

Skicka in en spontanansökan HÄR

 

 

 

 

 

"Jag läser mitt sista år på Matix- Managment of Growth på Handelshögskolan i Göteborg. Att bli matchad med Uniwater som partnerföretag och vara en del av Uniwaters unika och spännande tillväxtresa är en otroligt lärorik erfarenhet för mig. Varje dag möter jag nya utmaningar och möjligheter, vilket bidrar till en spännande professionell utveckling."

 

Lediga jobb

Pål Warolin, VD 


”Det är intressant att arbeta i en bransch med så viktig samhällsfunktion. Dessutom tilltalas jag av det stora fokuset på hållbar het, som är lika självklart som lönsamhet i dag. 

Uniwater har en stabil plattform och jag ser fram emot tillväxtresan tillsammans med koncernens bolag och medarbetare. 

 Behovet av investeringar inom VA är stort och kommer att öka närmaste 20 åren. Med Uniwaters samlade kompetens står vi redo för den livsavgörande utmaningen om tillgång till dricksvatten och fungerande avlopp. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartner utvecklar vi framtidens VA-lösningar och bidrar på riktigt till en bättre värld och vardag.”

 

 

Ulrika Stevrell, HR-ansvarig


”Vi vet att VA-branschen är ganska okänd för många, både bland studenter och yrkesverksamma. Därför jobbar vi för att  synliggöra branschen och presentera den bredd av yrkesroller  som finns med allt från säljare, projektledare och ekonomer  till svetsare, montörer och betongarbetare.

Vi ser stora fördelar i att bredda vår rekrytering så att arbetsplatserna blir mer jämställda och representerar samhället i stort, säger Ulrika Stevrell, HR-ansvarig inom Uniwater.”
 

 

 

 

 

 

Uniwater Academy

 

Lärande och utveckling utgör grunderna för att medarbetare ska växa, trivas och stanna kvar. Uniwater Academy är vår portfölj med kompetensutveckling, där vi blandar egna utbildningar med externa kurser och inspiration för att utveckla våra medarbetares kompetenser.

 

Löpande utbildningsinsatser är en del av vårt erbjudande för att vara en attraktiv arbetsgivare. 

 

Vår värdegrund


Uniwaters värdegrund vilar på tre delar: kunskap, gemenskap och kvalitet. Vi vill vara en ansvarsfull arbetsgivare där hållbarhet är en självklarhet. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring i allt vi gör, samtidigt som vi arbetar för att möta våra kunders behov och krav. Genom att dela kunskap inom koncernen, sträva efter högsta kvalitet i våra leveranser och genom engagerade, ansvarstagande medarbetare gör vi våra kunder nöjda.

 

 

 

 

Vårt arbete för ett hållbart samhälle

 

Uniwater arbetar aktivt för miljömässig, social och affärsmässig hållbarhet. Som en av Sveriges största aktörer inom VA-infrastruktur har vi ett stort ansvar att agera föredöme och bidra till FN:s globala hållbarhetsmål i Agenda 2030.

Vi ska vara en nytänkande och ansvarstagande aktör som driver utvecklingen mot ett hållbart samhälle. Vårt målsättning är att vara branschledande inom hållbarhet 2025. Genom innovativa lösningar och bred kompetens bidrar koncernens bolag till att minska klimatavtrycket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniwater Huvudkontor
 

Orrekulla industrigata 29
425 36 Hisings Kärra

 

Linkedin  Instagram

Powered by Masterhelp