tillbaka till saljpoolen.se

Läs intervjun med Martin Broman längre ner på sidan

 

 

 

Vi växer!

Vill du arbeta med branchens främsta produkter tillsammans med kunniga och roliga kollegor? Just nu har vi ett flertal lediga tjänster för dig som delar vår passion för service!

 

 

 

 

 

Martin Broman, Affärsutvecklare Truck & Bus

 

Varför valde du att söka tjänsten på WashTec?
"Med en bakgrund inom bussbranschen såg entreprenören i mig en utmaning i att med ett starkt varumärke och ett bra produkterbjudande starta en resa med mål att utmana tvättbranschen inom Truck & Bus-segmentet."


Vad är WashTec's framtidsvision?
”Vi skall bli en konkurrenskraftig aktör som tar en betydande andel av affärerna som görs på den svenska marknaden."


Vad gör WashTec för att få sina medarbetare att trivas?
"WashTec är måna om att medarbetare mår bra och har en balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder Friskvårdsbidrag. Varje år har vi en gemensam Kick-Off för hela företaget, senast var vi en helg i Istanbul. Vi har också fredagsfrukostar och sociala aktiviteter med teamet och företaget."


Vilka är fördelarna med att jobba inom WashTec?
"Vi är ett företag med högt i tak, där man uppmuntras i att ta ansvar både i och utanför sin roll bland annat. Denna hörnsten finns med i vår värdegrund som vi kallar ”Pamaco-andan”. Vidare är vi ett företag som skall uppfattas som seriösa och som experter inom det vi arbetar med. Denna status har vi ute på marknaden, vilket gör att relationen med nya och befintliga kunder alltid är positiv och konstruktiv."


Vad är det som gör WashTec till en attraktiv och modern arbetsplats?
"Så klart en del av det som tidigare sagts, men i tillägg kan sägas att vi är entreprenörsdrivet företag där frihet under ansvar gäller, och där vi är flexibla genom att vi har en organisation där tiden från beslut till verkställande är kort."

   

Servicekontor Öst/Norr

Haukadalsgatan 12
164 40 Kista
Telefon: 08-540 609 80

 

Servicekontor Väst

Gruvgatan 31B
421 30 Västra Frölunda
Telefon: 031-47 03 00

 

Servicekontor Syd

Tegelvägen 11
232 54 Åkarp
Telefon: 040-53 10 50